Manager Productie Verpakkingsindustrie

Doorsturen
 
  • Aanbod Indicatie € 75.000 - € 100.000 bruto per jaar Zuid-Holland
  • Vakgebied Management
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10026012
  • Locatie Waddinxveen
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche (Petro)Chemical, Construction, Manufacturing

Over deze vacature

Een verantwoordelijke en dynamische management rol bij een succesvolle en sterk groeiende organisatie.

Functie

Momenteel is er ruimte voor een allround manager die de scepter zwaait over alle productiegerelateerde zaken. In deze veelzijdige en uitdagende rol stuur je, via teamleiders, zo'n 30 enthousiaste, loyale medewerkers aan. Als productiebaas houdt jij je bezig met het continu verbeteren van de efficiency, de kwaliteitsnormen en leverbetrouwbaarheid op basis van productiecijfers. Bovenal draag je zorg voor een veilige werkomgeving en heb je oog voor de mensen binnen je team. Uiteraard valt het moderne machinepark waar veel in geïnvesteerd is, ook onder jouw verantwoordelijkheid.

Bedrijf

Doosopmaat.nl betreft een gerenommeerde, snel groeiende speler binnen de maakindustrie. Vanuit de state-of-the art productielocatie in Waddinxveen bedient men de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Hun hoogwaardige maatwerk verpakkingsoplossingen bieden een hoge mate van flexibiliteit en zijn volledig klantorder gestuurd.

Aanbod

Indicatie € 75.000 - € 100.000 bruto per jaar - Zuid-Holland

Profiel

Je beschikt over mbo+/hbo werk- en denkniveau, aangevuld met (ruime) relevante leidinggevende werkervaring Je bent een daadkrachtige, mensgerichte en toegankelijke leidinggevende die de rust weet te bewaren in hectische situaties. Naast Nederlands ben je eveneens Engels taalvaardig.

Doorsturen