Werken bij Nedap

Nedap brengt markten in beweging met technologie die ertoe doet. Deze technologie creëert toegevoegde waarde aan producten die relevante problemen oplossen. Daarbij staat niet de techniek, maar de manier waarop mensen techniek gebruiken centraal. De grootste uitdaging is, om de allerlaatste technologieën op een creatieve, innovatieve manier te verwerken. Het resultaat? Relevante, elegante én gebruiksvriendelijke oplossingen.

Verschillende problemen vragen om verschillende expertises. Nedap is georganiseerd in marktgroepen, elk met een diep inzicht in het betreffende marktsegment. Dit resulteert in uitgebalanceerde combinaties van de laatste technologieën en in systemen die zijn afgestemd op de vraagstukken van de markt. Door slim gebruik te maken van de kennis en ervaring van deze marktgroepen ontwikkelt Nedap voortdurend nieuwe producten.

Onze vacatures bij Nedap

Je komt te werken in een internationale en dynamische organisatie. Ze werken met innovatieve producten, die veelal nieuw zijn binnen de markt. Je krijgt de kans om je te ontplooien en het verschil te maken door zelf initiatieven te nemen. Zij zien medewerkers als ondernemers en dat betekent dat je jouw rol op je eigen manier gaat invullen. Daarbij verwacht Nedap veel eigen verantwoordelijkheid van jou. Vanzelfsprekend bieden wij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Bekijk hieronder de vacatures van Nedal. Staat er op dit moment niets voor je tussen? Laat dan jouw CV bij ons achter.

Resultaten 1 tot 3 van 3