Skip to main
Voor technische en IT-studenten

Loopbaancoaching

Met onze gratis loopbaancoaching ontdek jij als (bijna) afgestudeerde techniek- of IT-student wat qua startersmogelijkheden het best bij je past. Ga met een YER-loopbaancoach in gesprek over jouw interesses, kwaliteiten en kernwaarden, en zet de juiste vervolgstap.

Ik wil gratis loopbaancoaching
Hero Large Studenten (7) 1056X1056px Squooshed
Text Image Studenten (6) 1280X1280px Squooshed
Het antwoord op al je carrièrevragen

Ontdek je ambities

Bepaal tijdens een gratis loopbaangesprek met een YER-loopbaancoach jouw belangrijkste kwaliteiten, interesses en kernwaarden.

Als student of starter heb je keuze uit ontzettend veel functies en branches, maar is het lastig zelfstandig te ontdekken welke écht bij jou passen.

Meld je daarom aan voor gratis loopbaancoaching: samen met een loopbaancoach ga je daarin diep in op jouw belangrijkste kwaliteiten, interesses en kernwaarden. Vervolgens stellen jullie samen een persoonlijk actieplan op, waarmee je concrete stappen zet naar een werkveldrichting die bij jou past.  

Loopbaancoaching duurt maximaal 1,5 uur en vindt afhankelijk van je voorkeur plaats in een YER-kantoor of online. Zit jij in het laatste jaar van een technische hbo- of wo-opleiding en wil je gebruik maken van gratis loopbaancoaching? Meld je dan aan, waarna we snel contact met je opnemen.

Ik wil gratis loopbaancoaching

Stappenplan loopbaancoaching

Stap 1 van 3
Icon Voorbereidensollicitatiegesprek
Aanmelden

Meld je aan voor loopbaancoaching via deze pagina.

Stap 2 van 3
Icon Selectieproces
Selectie

We mailen of je bent geselecteerd. Bij selectie bellen we om een gesprek te plannen.

Stap 3 van 3
Icon Onlinesollicitatiegesprek
Persoonlijke begeleiding

Met een YER-loopbaancoach bepaal je jouw interesses, kwaliteiten en kernwaarden en stel je een actieplan op.

Doe ook de gratis cv-check

Ga voor een complete professionele uitstraling: laat ook je cv gratis checken door onze experts en ontvang binnen een week persoonlijke verbetertips.

Lees alles over de cv-check
Text Image Studenten (1) 1280X1280px Squooshed