Skip to main

Vastgoedvacatures

Filters

6 vacature(s) gevonden
Nieuw

Bouwkundig Opzichter

Hilversum Bouwkunde & Civiele Techniek Vastgoed Mbo Detachering via YER

Bouwkundig Opzichter

Bekijk vacature
Nieuw

Medewerker Service

Hilversum Bouwkunde & Civiele Techniek Vastgoed Mbo Detachering via YER

Medewerker Service

Bekijk vacature
Nieuw

Coördinator Service - Woningcorporatie.

Hilversum Bouwkunde & Civiele Techniek Vastgoed Mbo Detachering via YER

Coördinator Service - Woningcorporatie.

Bekijk vacature
Nieuw

Teamleider Accountmanagement VvE - Newomij VvE Beheer B.V.

Naarden Facility & Real Estate Vastgoed Hbo In dienst bij opdrachtgever

Weet jij een team van accountmanagers te coachen en verder te ontwikkelen en vind je het leuk om een eigen VvE portefeuille te beheren? Lees dan verder!

Bekijk vacature

Projectleider gebiedsontwikkeling

Amsterdam Ruimtelijke Ordening Vastgoed Wo Bachelor Interim/Zzp / Detachering via YER

Word jij de visionaire kracht achter de gebiedsontwikkeling van onze gemeentes en laat je stempel achter op de toekomst van onze regio?

Bekijk vacature

Technisch Asset Manager - Stato Vastgoedmanagement B.V.

Alkmaar Bouwkunde & Civiele Techniek Vastgoed Hbo In dienst bij opdrachtgever

Kan jij op technisch en facilitair vlak een uitgebreide vastgoedportefeuille op je nemen en ben je in staat om operationeel vastgoedmanagement vlekkeloos uit te voeren en te optimaliseren? Dan is deze...

Bekijk vacature

Vastgoedvacatures voor iedere carrière 

Zoek je uitdagende vastgoedvacatures, dan ben je bij YER aan het juiste adres. Voor iedere fase in je carrière zijn wij jouw loopbaancoach en we stimuleren je om je ambities waar te maken. Ben je een starter, dan kom je erachter wat jouw carrièrekansen zijn binnen de vastgoedbranche. Professionals helpen wij met het vergroten van hun werkervaring, terwijl ervaren specialisten en leiders hun horizon verbreden en grenzen verleggen. Meer weten? Neem nu contact op. 

Vastgoedvacatures bij topwerkgevers  

Ons veelzijdige werkgeversnetwerk binnen vastgoed biedt een grote keuze aan vacatures. Al meer dan 30 jaar verbinden onze consultants hoogopgeleide kandidaten aan vooraanstaande organisaties. De vastgoedsector in Nederland is groot en je kunt aan de slag bij veel verschillende organisaties. Denk bijvoorbeeld aan projectontwikkelaars, bouwbedrijven en aannemers, maar ook aan adviesbureaus, vastgoedbeleggers en woningbouwcorporaties.  

Grote keuze aan vastgoedvacatures 

Met de vastgoedvacatures van YER kom je verder in je carrière. Samen met ons gespecialiseerde vastgoedteam ontdek je welke functie op jouw lijf geschreven is en waar je naartoe kunt groeien. Ontwikkel je als teamleider, assetmanager of projectmanager. Of kies voor een vastgoedfunctie binnen een specifiek vakgebied, zoals bedrijfseconomie of de juridische dienstverlening. Ontdek nu al onze vacatures. 

Flexibele baan in vastgoed met vacatures van YER 

Onze vastgoedvacatures bieden jou de ruimte om je loopbaan vorm te geven zoals jij wilt. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende dienstverbanden. Bij detachering bijvoorbeeld  ben je bij ons dienst. Wij koppelen je voor een bepaalde periode aan een opdrachtgever naar wie je eventueel kunt overstappen. Of je bent tijdelijk verbonden aan een project en leert zo verschillende werkgevers kennen. Via ons werving-en-selectieteam kun je natuurlijk ook direct bij een organisatie in dienst treden of als interimmer starten.