Skip to main
Professionals

Voeg waarde toe met jouw expertise

Zit jij op het juiste carrièrepad? Ben je toe aan meer uitdaging? Tijd voor een volgende stap. YER helpt je vooruit in je carrière.

Ontdek jouw vacature Neem contact op
Hero Large Ambitions In Motion Professionals 1

Jij de expertise, wij het netwerk

Wij verbinden je voor korte of langere tijd aan inspirerende organisaties die passen bij jouw doelstellingen. Benut je volledige potentieel door slim gebruik te maken van onze persoonlijke begeleiding, jarenlange ervaring en het gigantische netwerk dat wij bieden.

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video

 

Hero Large Ambitions In Motion Professionals 2

Deel de waarde van jouw kennis en kunde

Voor een geslaagde nieuwe carrièrestap

Jij wilt groeien, de arbeidsmarkt grondig leren kennen en je netwerk uitbreiden. Maar hoe onderscheid je jezelf ten opzichte van andere kandidaten? Welke organisaties sluiten aan bij jouw ambities? Hoe optimaliseer je je carrièrekansen?

Onze consultants zijn ervaren adviseurs die er alles aan doen om jouw talent te laten floreren. Wij denken met je mee en helpen je de beren op de weg te overwinnen. Of je nu behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding of een professioneel klankbord, met YER raakt jouw carrière in een stroomversnelling.

Neem contact op

Werken op basis van detachering


Als je met ons samenwerkt, verbinden wij je aan inspirerende organisaties door heel Nederland. Je start op basis van een van onderstaande contractvormen: 

  • Detavast: na een tijdelijke kennismaking heb je na afloop van je YER-contract de mogelijkheid om bij je opdrachtgever in vaste dienst te treden.
  • Projectdetachering: je bent tijdelijk verbonden aan een project. Na afloop start je bij een nieuwe opdracht. Dit kan bij je huidige of een nieuwe opdrachtgever zijn. Ook hier kun je na afloop van je YER-contract overstappen. 
  • ZZP: zelfstandig ondernemers en freelancers koppelen wij aan een uitgebreid werkgeversnetwerk. Met een erkende modelovereenkomst leggen wij de arbeidsrelatie op de juiste manier vast.
Meer over detachering
Image & Text Ambitions In Motion Sfeer 9
Bouw je carrière uit

Kies jouw vakgebied

Onze consultants zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen iedere vakgebied en begeleiden je persoonlijk bij je volgende stap.

Jouw expertise brengt je verder dan je denkt

YER zet je carrière in beweging 

Wil jij écht waarde toevoegen met je volgende stap? Wij helpen je vooruit op jouw carrièrepad. Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek. 

Neem contact op
Image & Text Ambitions In Motion Sfeer 6