Skip to main

Philips-vacatures

Filters

2 vacature(s) gevonden

Senior Security Architect - Koninklijke Philips N.V.

Best IT Medical & Health Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Capable of securing Philips newest innovations?

Bekijk vacature

SOC Analyst - Philips Electronics Nederland B.V.

Best IT Consumer Goods Hbo Detachering via YER / Detavast

Ready to dive into the digital battlefield?

Bekijk vacature

Philips-vacatures

Op deze pagina vind je een overzicht van alle vacatures die YER je momenteel aanbiedt bij Philips. Ga jij binnenkort via YER aan de slag om te werken aan oplossingen die ‘mensen, data en technologie naadloos met elkaar verbinden’? 

Succesvolle focusshift naar health technology

Oorspronkelijk vooral bekend als gloeilampgigant en later als consumentenelektronicaproducent, transformeerde Philips het afgelopen decennium naar een toonaangevend bedrijf in gezondheidstechnologie. 

Concreet betekent dit dat Philips de mensheid helpt gezond te leven en ziektes voorkomt door het ontwikkelen en produceren van hulpmiddelen waarmee artsen nauwkeurig diagnosticeren en toegespitste behandelingen bieden. Philips ontwikkelt en produceert ook hulpmiddelen die thuisherstel van patiënten ondersteunen, waardoor het complete menselijke gezondheidstraject kan worden doorlopen met gebruik van Philipsproducten.  

Al 130 jaar innoverend  

Philips heeft innovatie in diep het bedrijfs-DNA zitten. Sinds de start in 1891 werden de levens van mensen letterlijk lichter, en de baanbrekende innovaties volgden elkaar sindsdien gestaag op.  

Werken bij Philips betekent onderdeel worden van een diverse organisatie, met ongeveer 80.000 collega's verdeeld over 100 landen. Waardering, respect en iedereen de mogelijkheid geven volledig bij te kunnen dragen, staan hoog in het vaandel bij Philips.  

Spreken deze feiten je aan en herken je jezelf erin? Solliciteer dan eenvoudig op een van de vacatures op deze pagina en wie weet, zet jij binnenkort je ambities in beweging bij Philips via YER.   

Functies bij Philips via YER 

Via YER kun je bij Philips aan de slag als bijvoorbeeld quality engineer, network engineer, manufacturing engineer, monteur, assembly technician, teamleader, demand planner, compliance officer, mechanical designer, human resources professional, graphic designer, dataspecialist of product owner.

Dit is slechts een greep uit recente functies die YER voor Philips invulde: bekijk het huidige aanbod op deze pagina voor het meest up-to-date aanbod van Philips-vacatures via YER.