Skip to main
Onze visie en missie

Ambitions in motion

We zijn ambitieus, commercieel en realistisch. Wat we vertellen en wat we beloven is oprecht. We maken iets los bij mensen en organisaties. Brengen ze in beweging. Helpen ze hun grenzen te verleggen om hun mogelijkheden te vergroten.

Hero Large 20211113 Yer Dag1 0360 1056X1056px Squooshed
Tekst & Image Yerianen (5) 1280X1280px Squooshed

De visie van YER 

YER gelooft in een wereld waarin alle ambities maximaal tot uiting kunnen komen. 

Ambities bewegen mee met je carrière, je leven, de groei van je organisatie en de kansen en ontwikkelingen om je heen. We helpen je als collega, kandidaat en opdrachtgever je ambities te realiseren. In elke fase van je carrière en voor elk type organisatie. 

De missie van YER

YER verbindt talenten, experts en organisatie aan elkaar en brengt ambities in beweging. 

Hiervoor werken we met de beste consultants. We verbinden ambitieuze studenten, starters, professionals, experts, managers en directieleden aan toonaangevende organisaties. Met een haarscherpe langetermijnvisie stimuleert YER alle kandidaten hun volledige potentieel te benutten gedurende hun hele carrière. Dit brengt hen én de organisaties waar zij werken verder. 

Tekst & Image Yerianen (4) 1280X1280px Squooshed

Matcht jouw ambitie met die van YER?

Word onderdeel van een snelgroeiende organisatie die je de kans geeft te ondernemen.

Je toekomstige YER-collega's zijn stuk voor stuk gepassioneerde professionals. De besten in hun vak en altijd bereid om je te inspireren met hun visies en ervaringen. Hou jij van initiatief nemen en ondernemend bezig zijn? Bij ons krijg je hiervoor alle ruimte. Zónder ellenlange interne processen.

Kom ook werken bij YER
Text Image Yerianen (6) 1280X1280px Squooshed