Skip to main

Onze kernwaarden

Alle medewerkers in onze organisatie delen dezelfde vier kernwaarden. Ze staan centraal in onze werkwijze en zijn leidend in de omgang met collega’s, kandidaten en opdrachtgevers.

Hero Large Yerianen (5) 1056X1056px Squooshed

Resultaatgericht

We gaan voor resultaat. Voor onze kandidaten, opdrachtgevers, voor YER, voor je team en voor jezelf. Zonder goed resultaat geen groei of bevestiging van onze koers. Waarbij we nooit de lange termijn uit het oog verliezen.

Ondernemend

Wij bewegen mee met de dynamiek van de markt. We maken hét verschil door onze ondernemende mensen. Zij zijn de helden die zichzelf vooruit helpen. YER biedt je daarom alle vrijheid en ruimte om de kansen die je ziet ook te benutten. 

Ambitieus

We willen altijd maximaal presteren, groeien en de beste zijn. Hiervoor werken we hard en zijn we bereid te investeren. We stimuleren elkaar en helpen elkaar om morgen nog beter te zijn.

Deskundig

Detachering, werving en selectie en talentontwikkeling is echt ons vak. We doen dit al sinds 1987 en willen nog elke dag beter worden. Onze consultants combineren hun ervaring met een groot netwerk en vakinhoudelijke kennis. 

Matcht jouw ambitie met die van YER?

Word onderdeel van een snelgroeiende organisatie die je de kans geeft te ondernemen.

Je toekomstige YER-collega's zijn stuk voor stuk gepassioneerde professionals. De besten in hun vak en altijd bereid om je te inspireren met hun visies en ervaringen. Hou jij van initiatief nemen en ondernemend bezig zijn? Bij ons krijg je hiervoor alle ruimte. Zónder ellenlange interne processen.

Kom ook werken bij YER
Text Image Yerianen (4) 1280X1280px Squooshed