Skip to main
Hero Image Executives (2) 3200X1600px Squooshed

De juiste legal-specialist

Wij zijn jouw vaste aanspreekpunt voor alle juridische wervingsvraagstukken in de advocatuur en het bedrijfsleven. Ons team verbindt je met ambitieuze experts in allerlei carrièrefases. Met onze starters, professionals, specialisten en leidinggevenden bereik je snel en efficiënt je beoogde doelstelling.

Voor ambitieuze organisaties

Onze specialisten bemiddelen kandidaten voor iedere organisatie in de profitsector en het publieke domein. Van multinationals, private equity en familiebedrijven tot start-ups en overheidsinstanties. Of het nu gaat om de invulling van een enkele vacature of een geheel team, wij nemen je al het werk uit handen. Zo win je tijd en kom je in contact met kandidaten die je zelf niet zo snel zou bereiken. We werken snel, secuur en soepel. 

Icon Gespecialiseerde Ervaren Consultants
Gespecialiseerde en ervaren consultants

Gespecialiseerde en ervaren consultants

Gespecialiseerde en ervaren consultants Speel de video
Icon Sterk Ontwikkelde Professionals
Sterk ontwikkelde professionals

Sterk ontwikkelde professionals

Sterk ontwikkelde professionals Speel de video
Icon Diepgaande Kennis Van De Markt
Diepgaande marktkennis

Diepgaande marktkennis

Diepgaande kennis van de markt Speel de video
Text Image Yerianen (5) 1280X1280px Squooshed
Binnen legal

Ons specialisme

Of je nu op zoek bent naar een general counsel, legal director,  octrooigemachtigde of tax advisor, onze dienstverlening is breed. Wij bemiddelen voor alle rechtsgebieden en branches, en brengen je snel in contact met het juiste talent. 

Veel van onze adviseurs beschikken over een juridische achtergrond en/of hebben veel ervaring met arbeidsbemiddeling binnen legal. Hierdoor zijn we jouw inhoudelijke sparringpartner voor ieder wervingsvraagstuk. 

Voorbeelden van functies uit ons vacatureaanbod: head of legal, (senior) legal counsel, general counsel, advocaat/associate, managing associate, notaris, kandidaat-notaris, juridisch beleidsadviseur, paralegal, enzovoort.

Voor ieder wervingsvraagstuk

Onze diensten

Om op de juiste manier aan te sluiten bij jouw wervingsvraagstuk bieden wij verschillende diensten. Wij bemiddelen kandidaten op basis van: 

  • Werving en selectie 
  • Interim-management 
  • Detachering 

Je werkt samen met een vast aanspreekpunt bij wie je al je vragen kunt neerleggen. Zo vinden wij snel de juiste oplossing voor jouw (acute) personeelstekort.

Meer informatie
Tekst & Image 20211114 Yer Dag2 0233 1280X1280px Squooshed
Focus op legal

Binnen onderstaande branches

Kom in contact met legal-specialisten voor iedere branche. Banking, industry, manufacturing en onderstaande branches zijn voorbeelden van sectoren waarin wij actief zijn.

Onze kandidaten gaan onder meer aan de slag bij:

Maak kennis met onze consultants

Onze legal-consultants zijn gespecialiseerd in het juridische vakgebied. Met hun inhoudelijke achtergrond en/of jarenlange recruitmentervaring adviseren ze op niveau en handelen snel. Zo ontmoet jij in no-time de juiste expert die jouw organisatie verrijkt.

Faye Fartoux
Mijn specialisatie binnen YER is het bemiddelen van (bedrijfs)juristen, advocaten en financials voor vaste en interim posities binnen het...
Maak kennis met Faye
Claudia van der Putte
Na mijn periode als auditor bij EY, startte ik in 2013 met de bemiddeling van financials. Hier komen meerdere werelden, bedrijfsanalyse -...
Maak kennis met Claudia
Bart Jespers
Na mijn studie Bedrijfskunde volgde ik diverse leiderschaps- en salestrainingen. Ik werk sinds 2015 in de arbeidsbemiddeling en focus me...
Maak kennis met Bart
Sharon Perez
Na mijn studie civiel recht aan de Universiteit Leiden heb ik als jurist (LL.M.) gewerkt in de advocatuur (IP, Banking & Finance) en het...
Maak kennis met Sharon
Peter Thissen
Ik heb geschiedenis gestudeerd en ben gepromoveerd in de letteren en theologie. Mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling startte in 1997. Tot...
Maak kennis met Peter
Toine Joosten
Met jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling binnen legal, bemiddel ik bij YER vaste en interim-posities voor juristen en advocaten: van...
Maak kennis met Toine
Testimonial Afbeelding Melchior

“Het persoonlijke contact met Faye en Toine doet me denken aan de manier waarop wij zelf graag met onze klanten omgaan.”

Melchior Spies

Testimonial Afbeeldingen Job Veenstra

“Faye begrijpt wat een organisatie inhoudelijk verwacht en ziet wat de nuances zijn.”

Job Feenstra

  • Opdrachtgever Melchior Spies
  • Kandidaat Job Feenstra