Skip to main
Hero Image Professionals Sociaal Domein Gespiegeld En Sqooshed

Maak carrière in het sociaal domein

Voor tijdelijk en vast werk waarin jouw maatschappelijke hart alle ruimte krijgt, ben je aan het juiste adres bij YER. Of je nu jarenlange ervaring hebt, of juist net start: via ons vind je de beste banen en opdrachten in het sociaal domein.

Vind je sociaaldomeinvacature

Voor ambitieuze sociaaldomein-professionals

Vaste aanstellingen en interimopdrachten, maar ook startersbanen en traineeships: via YER werk jij op jóuw manier voor allerlei organisaties in het sociaal domein, van groot tot klein. Benut je volledige potentieel door slim gebruik te maken van de persoonlijke begeleiding, jarenlange ervaring en het gigantische netwerk dat wij je bieden.

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video

 

Text Image Professionals (1) 1280X1280px Squooshed

Onze specialismes


Je kunt via YER in het brede sociaal domein aan de slag als bijvoorbeeld klantmanager, beleidsadviseur, duurzaamheidsexpert of afdelingshoofd. Of kies jij een andere full- of parttimefunctie binnen beleid en kwaliteit, backoffice, projectleiding of management?

Onze specialismes in het sociaal domein:

  • Participatiewet
  • Wmo
  • Jeugd

Via ons enorme netwerk van gemeenten en overheidsorganisaties vind jij dé tijdelijke of vaste functie die matcht met jouw ambities. Geniet van persoonlijke begeleiding, goede arbeidsvoorwaarden en uitgebreide ontwikkelmogelijkheden, aangeboden door consultants met vaak jarenlange werkervaring in het sociaal domein. 

Kenniscentrum

Trainingen en opleidingen

Tijdens trainingen en opleidingen van het YER Kenniscentrum delen vakgebied-experts inspirerend, interactief en motiverend hun actuele kennis met je. 

Voor YER-sociaaldomeinprofessionals zijn alle Participatiewet- en Wmo-trainingen van het Kenniscentrum gratis. Ook je trainingsuren zijn voor onze rekening, want jouw ontwikkeling is deze investering meer dan waard. Als je (nog) niet via YER in het sociaal domein werkt, dan neem je deel voor een schappelijk bedrag per training of opleiding. 

Onze Jeugdwettrainingen zijn geaccrediteerd: je behaalt er punten mee om je registratie te behouden, dus is een SKJ-registratie verplicht om deel te kunnen nemen. 

Overzicht van trainingen en opleidingen
Text Image Starters (1) 1280X1280px Squooshed

Vacatures in het sociaal domein

Binnen het sociaal domein biedt YER je uitdagende vacatures. In de domeinen Jeugdwet, Participatiewet en Maatschappelijke Ondersteuning kies je uit banen op basis van detachering, zzp, of in directe dienst van onze opdrachtgevers.

Veelgestelde vragen over detachering

Als professional wil je in alle vrijheid je carrière vormgeven zoals jij die voor ogen hebt. Detachering geeft je die flexibiliteit. Jouw ambitie als professional staat voor ons centraal. Via onderstaande link lees je meer over de pluspunten van detachering bij YER.

Alles over detachering

Als je via YER gedetacheerd wordt, heb je een arbeidsovereenkomst (arbeidscontract) met ons. Wij plaatsen je weliswaar bij opdrachtgevers uit ons netwerk, maar je bent in dienst bij YER.

Je hebt recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden als vergelijkbare medewerkers die direct in dienst zijn bij de opdrachtgever. Daarnaast kunnen er extra arbeidsvoorwaarden van YER op jou van toepassing zijn, zoals coaching, trainingen en masterclasses.

De specifieke voorwaarden verschillen per contract en branche waarin je werkt. Je YER-consultant neemt graag persoonlijk alle mogelijkheden met je door.

Ja in veel gevallen kan dit. Na je detacheringsperiode(s) kun je overstappen naar je opdrachtgever of kiezen voor een (nieuw) detacheringscontract bij YER. Daarnaast werken onze professionals steeds vaker op basis van detavast. Dit betekent dat het onze intentie is dat je na de afgesproken minimum detacheringsperiode in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Dit verschilt per opdracht. Je kunt zowel voor lange als kortere perioden aan de slag. Gemiddeld duurt een opdracht anderhalf jaar, maar dit verschilt per vakgebied en branche. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vraag dan een oriënterend gesprek aan met een consultant binnen jouw vakgebied.

Onze kandidaten gaan onder meer aan de slag bij:


Focus op je ontwikkeling in het sociaal domein

Ruim aanbod aan uitdagende traineeships

Karim – Consulent Inkomensbeheer Bij Stroomopwaarts Gedetacheerd Via YER

“Als ik met een plan kom, wordt er altijd geluisterd"

Karim Ahmed

Testimonial Image Patrick Zimmerman 3200X1800px

“Ik kon direct vanaf Karims start een flinke stap terug zetten”

Patrick Zimmerman

Testimonial Image Esther Ollefers 3200X1800px

“Ik kijk graag naar de mens achter de professional.”

Esther Ollefers

  • Professional Karim Ahmed
  • Opdrachtgever Patrick Zimmerman
  • Consultant Esther Ollefers

Haal het beste uit jezelf

YER is overal in beweging. Wij zorgen ervoor dat jij als ambitieuze professional impact maakt. 

  • YER voor Studenten
  • YER voor Starters
  • YER voor Professionals
  • YER voor Executives
YER voor studenten

Ontdek je ambities

Wanneer je nog niet weet hoe je de brug slaat tussen theorie en praktijk, staat YER voor je klaar om je de weg te wijzen. YER wil je perspectief bieden en je helpen jouw kans op succes op de arbeidsmarkt te vergroten. Laat zien dat je voorop wilt lopen en ontdek wat jij kunt ondernemen na je studie. 

Ontdek hoe YER studenten verder helpt
Text Image Studenten (5) 1280X1280px Squooshed
YER voor starters

Verken je ambities

Je ideale werkgever geeft je meer kansen. Maar met welk profiel versterk je jouw positie op de arbeidsmarkt het best? Hoe verbreed je je horizon? Met de juiste match, onze YER traineeships en onze persoonlijke begeleiding loop je na één jaar al mijlenver voor op de andere starters op de arbeidsmarkt. 

Ontdek hoe YER starters verder helpt
Tekst & Image Starter (9) 1280X1280px Squooshed
YER voor Professionals

Geef je ambities de ruimte

Je wilt niet vastgeroest zitten. Je wilt je vrij voelen om je verder te ontwikkelen. Met de rust van stabiel werkgeverschap als basis. Via YER krijg je toegang tot de meest uitdagende werkgevers om daar te laten zien wat je waard bent met jouw expertise. En jouw waarde groeit met elk project. 

Ontdek hoe YER professionals verder helpt
Tekst & Image Professional (18) 1280X1280px Squooshed
YER voor executives

Verleg je carrièregrenzen

Je hebt je kennis en kunde bewezen. Tijd voor een nieuwe stap voorwaarts. YER brengt je nieuwe uitdagingen. We koppelen je als executive, manager of ervaren specialist aan de meest ambitieuze opdrachtgevers. Jij blijft 'on top of your game', op naar de volgende overwinning. 

Ontdek hoe YER executives verder helpt
Text Image Executives (4) 1280X1280px Squooshed

Maak kennis met onze consultants

YER-consultants zijn vakspecialisten, met veelal jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en het sociaal domein. We kennen hierdoor het klappen van de zweep, denken inhoudelijk met je mee en schakelen snel binnen onze enorme netwerken. Zo vind jij in no-time jouw droombaan in het sociaal domein.

Robert Bagocius
Binnen het sociaal domein creëer ik waardevolle arbeidsrelaties tussen professionals en organisaties. Het is mijn ambitie om mensen aan...
Maak kennis met Robert
Esther Bruijns - Ollefers
Door al sinds 2014 kandidaten te werven in het sociaal domein beschik ik over een groot netwerk in de regio’s Zuid-Holland, Zeeland en...
Maak kennis met Esther
Sanne Ebbers
In samenwerking met YER-trainers hou ik onze bestaande trainingen up-to-date en ontwikkel ik nieuwe, aan de hand van actualiteiten in het...
Maak kennis met Sanne
Thijs Staal
Met een achtergrond in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid, ben ik sinds 2021 actief binnen de arbeidsbemiddeling. Bij YER ligt mijn...
Maak kennis met Thijs
Lizza Haak
Na mijn studie Human Resource Management ben ik in 2017 in dienst getreden bij YER. In mijn rol als Consultant Sociaal Domein bind ik met...
Maak kennis met Lizza
Ashwin Borkulo
Bij YER focus ik op het sociaal domein, waar ik kandidaten en organisaties met elkaar match op basis van behoeften, voorkeuren, ervaring en...
Maak kennis met Ashwin
Christel van Erp
Ik heb sinds 2008 ervaring in de arbeidsbemiddeling en werk sinds 2017 bij YER. Hier focus ik me als business unitmanager op het aansturen...
Maak kennis met Christel
Thirsa Hoogeveen
Sinds 2018 werk ik binnen de detachering voor het sociaal domein. Door mijn praktijkervaring als sociaal werker en jaren als detacheerder in...
Maak kennis met Thirsa
Niek Meijberg
Ik heb een achtergrond in Human Resource Management en het is mijn doel om binnen het sociaal domein organisaties en talentvolle...
Maak kennis met Niek
Irene Claasen
Als initiatiefrijk, voortvarend, empathisch en geduldig mens ben ik graag bezig met de ontwikkeling van mensen en het bedenken van nieuwe...
Maak kennis met Irene