Skip to main
Hero Image 3200X1600 Infra
Alle ruimte voor ambitie

Werken in de infrabranche

Heb jij als technicus een voorliefde voor infrastructurele projecten? Wil je in contact komen met vooraanstaande werkgevers die gespecialiseerd zijn in de aanleg van het wegennet en waterwegen of de bouw van vliegvelden en havens? Of je nu een starter, professional of executive bent, voor jou zijn wij de brug naar een succesvol vervolg van je infra-carrière.

Vind je infra-vacature

Voor ambitieuze kandidaten

Of je nu op zoek bent naar een vaste aanstelling, interimopdracht of gericht traineeship in de infrabranche, onze consultants verbinden je met toonaangevende organisaties. Met onze deskundige begeleiding, jarenlange recruitmentervaring en uitgebreide netwerk ondersteunen we jou om je volledige potentieel te benutten. Zo ben jij de beste versie van jezelf in iedere fase in je infra-carrière.

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video

 

Tekst & Image Prof Exec(2) 1280X1280px Squooshed

Onze specialismes

Veel van onze consultants hebben praktijkervaring in de sector, terwijl anderen al jaren meedraaien in recruitment. Wij denken inhoudelijk mee, zodat je de juiste carrièrekeuze maakt. Onze specialismes zijn:  

 • Advies/consultancy
 • Engineering
 • Ontwerp, ontwerpcoördinatie en ontwerpmanagement
 • Projectleiding en projectmanagement
 • Traineeships voor professionals met 0-2 jaar werkervaring
 • Uitvoering
 • Werkvoorbereiding, project- en contractcoördinatie

Voorbeelden van functies uit ons vacatureaanbod: engineer, maintenance engineer, projectcoördinator, projectleider en -manager, systems engineer, werkvoorbereider, management- en directieposities op executiveniveau, enzovoort. Als finance- of IT-professional aan de slag in de infrasector? Ook dan bieden wij veel kansen voor jouw volgende carrièrestap. 

Onze kandidaten gaan onder meer aan de slag bij:

Testimonial Johan Katz 3200X1800

"Phillip was dé sparringpartner om zaken mee in perspectief te plaatsen."

Johan Kats

Testimonial Marianne Vermijs Sweco 3200X1800

"Het was Phillips persoonlijke mission in life om een goede kandidaat te vinden."

Marianne Vermijs

 • Kandidaat Johan Kats
 • Opdrachtgever Marianne Vermijs

Wij zijn er voor jou

Ambitie vormt de brandstof van je volgende stap. Wij helpen je ambitie te herkennen en in beweging te brengen. Dit brengt je verder dan je voor mogelijk houdt. We zijn er voor jou gedurende je hele carrière.

 • YER voor Studenten
 • YER voor Starters
 • YER voor Professionals
 • YER voor Executives
 • YER voor Opdrachtgevers
YER voor studenten

Studenten

Wanneer je nog niet weet hoe je de brug slaat tussen theorie en praktijk, staat YER voor je klaar om je de weg te wijzen. YER wil je perspectief bieden en je helpen jouw kans op succes op de arbeidsmarkt te vergroten. Laat zien dat je voorop wilt lopen en ontdek wat jij kunt ondernemen na je studie. 

Studenten
Text Image Studenten (5) 1280X1280px Squooshed
YER voor starters

Starters

Je ideale werkgever geeft je meer kansen. Maar met welk profiel versterk je jouw positie op de arbeidsmarkt het best? Hoe verbreed je je horizon? Met de juiste match, onze YER traineeships en onze persoonlijke begeleiding loop je na één jaar al mijlenver voor op de andere starters op de arbeidsmarkt. 

Starters
Text Image Starters (3) 1280X1280px Squooshed
YER voor professionals

Professionals

Je wilt niet vastgeroest zitten. Je wilt je vrij voelen om je verder te ontwikkelen. Met de rust van stabiel werkgeverschap als basis. Via YER krijg je toegang tot de meest uitdagende werkgevers om daar te laten zien wat je waard bent met jouw expertise. En jouw waarde groeit met elk project. 

Professionals
Text Image Professionals (2) 1280X1280px Squooshed
YER voor executives

Executives

Je hebt je kennis en kunde bewezen. Tijd voor een nieuwe stap voorwaarts. YER brengt je nieuwe uitdagingen. We koppelen je als executive, manager of ervaren specialist aan de meest ambitieuze opdrachtgevers. Jij blijft 'on top of your game', op naar de volgende overwinning. 

Executives
Text Image Executives (4) 1280X1280px Squooshed
YER voor opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Je hebt vandaag de ideale medewerker nodig. Iemand met de juiste skills en ervaring, die past bij het team én die snel in de startblokken staat. YER zorgt voor een plan waarbij we samen verder vooruit kijken. Zo vind je snel nieuwe collega's die goed passen, en ben je als organisatie klaar voor de ambities van morgen. 

Opdrachtgevers
Text Image 1280X1280 Squooshed

Maak kennis met onze consultants

Ons consultantteam kent de infrasector door en door. Wij zijn jouw inhoudelijke sparringpartner en schakelen snel. Zo vind jij in no-time jouw droombaan waarmee je al je ambities waarmaakt.

Willem van Son
Met ruim 6 jaar ervaring in de HR-dienstverlening ben ik een bevlogen en professionele Adviseur binnen de arbeidsbemiddeling. Ik zet mij...
Maak kennis met Willem
Maureen Brouwer
Na 4,5 jaar als intercedent, recruiter en teamlead recruitment te hebben gewerkt, heb ik mij sinds 2022 bij YER gevoegd als recruitment...
Maak kennis met Maureen
Leslie Andriese
Na mijn studie Leisure Management werkte ik op het snijvlak van commercie, klantrelatie en dienstverlening in de culturele sector en...
Maak kennis met Leslie
S
Selena Hijdendaal
Na mijn opleiding People and Business Management ben ik begonnen met werken in de corporate wereld voor de EMEA regio. Hier vond ik mijn...
Maak kennis met Selena
Roger Leeman
In 2017 heb ik mijn diploma behaald voor de hbo opleiding bedrijfskunde MER en vervolgens ben ik aan de slag gegaan in de...
Maak kennis met Roger
Paul-René Hesselt van Dinter
Ik behaalde een bachelor of Economics in Rotterdam en ben erg sportief. Jarenlang deed ik aan bodybuilding en ook nu fitness ik nog een paar...
Maak kennis met Paul-René