Skip to main

Heijmans-vacatures

Filters

1011 vacature(s) gevonden
Nieuw

HR Manager

HR Energie Hbo

Ben jij een proactieve, gedreven, meedenkende en enthousiaste HR Manager? Dan zoeken wij jou voor A. de Jong B.V.

Bekijk vacature
Nieuw

Projectleider warmtetransitie

Wo Master Interim/Zzp

Gemeente Bernheze zoekt een projectleider warmtetransitie

Bekijk vacature
Nieuw

Field service engineer regio Drechtsteden

Engineering Engineering & Development Mbo Detavast

Field service engineer

Bekijk vacature
Nieuw

Woningbouwversneller

Hbo Interim/Zzp

Voor de gemeente Venlo zoeken we een procesregisseur woningbouwversnelling

Bekijk vacature
Nieuw

Toetser Wmo/Jeugd

Hbo Interim/Zzp

Toetser Wmo/Jeugd

Bekijk vacature
Nieuw

Business Consultant

IT Hbo

Unieke bedrijfskundige rol bij de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen (FWN) van de Universiteit Leiden.

Bekijk vacature
Nieuw

Field Service Engineer

Engineering High Tech Hbo

Field Service Engineer

Bekijk vacature
Nieuw

(junior) Projectleider scholen

Hbo Interim/Zzp / Detavast

Wij zijn op zoek naar een Projectleider scholen om het team te versterken. Als Projectleider ondersteun je onze hoofdprojectleider bij diverse taken en draag je bij aan de succesvolle uitvoering van...

Bekijk vacature
Nieuw

Beleidsadviseur Statushouders en Inburgering

Hbo Interim/Zzp

Beleidsadviseur Statushouders en Inburgering

Bekijk vacature
Nieuw

Projectmanager

Hbo Interim/Zzp

Ben jij opzoek naar een leuke uitdaging als projectmanager bij de gemeente Reusel-de Mierden

Bekijk vacature

Heijmans-vacatures

Op deze vacaturepagina vind je alle vacatures die YER momenteel aanbiedt bij Heijmans. Deze succesvolle Nederlandse beursgenoteerde onderneming realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden. Bekijk het aanbod van Heijmans-vacatures, solliciteer eenvoudig en wie weet, ga jij binnenkort via YER aan de slag bij Heijmans om de toekomst van Nederland op het gebied van vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra helpen vorm te geven. 

Over Heijmans

Met een focus op de eindgebruiker en gezonde leefomgevingen, combineert Heijmans ‘activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden.’ Jan Heijmans begon in 1923 een stratenmakers-onderneming. Nu, een eeuw later is familiebedrijf Heijmans bouwer (en vaak beheerder en onderhouder) van wegen, woningen, winkels en bedrijfspanden en ontwikkelaar van complete woonwijken, winkelgebieden en bedrijvenparken. Met ruim 4.500 mensen in dienst en een beursnotering is Heijmans een ware speler van formaat, met een goede reputatie als werkgever en samenwerkingspartner.  

Heijmans bedenkt, adviseert, ontwikkelt en ontwerpt in de ruimtelijke orde. Maken zit in het bedrijfs-DNA verweven, net als de bewustheid dat er wordt gewerkt aan objecten die misschien wel een eeuw blijven staan. Heijmans focust zich scherp op de eindgebruikers en verdiept zich binnen elk project in het welzijn van bewoners, consumenten en weggebruikers, zowel in de ontwikkelende en bouwende, maar vooral de beherende fase. 

Diverse functies bij Heijmans via YER

Wil jij via YER aan de slag voor Heijmans, een succesvol internationaal bedrijf dat zich sterk focust op innovaties die de klant én de wereld als geheel helpen? Kies dan voor een Heijmans-vacature op deze pagina. De focus ligt binnen Heijmans op bouw, onderhoud en beheer, maar binnen deze grote multinational is ook veel plek voor professionals met allerlei andere expertises zoals bijvoorbeeld software engineering, backoffice, sales, en HR.  

Vacatures die YER recent vervulde voor de innovatieve bouw- ontwikkel- en onderhoudsgigant Heijmans zijn onder meer: sales consultant, werkvoorbereider OVL, senior software engineer, managementassistent vastgoed, data engineer, IoT ketenbeheerder, directiesecretaresse, inkoper woningbouw, junior werkvoorbereider, interim project controller, calculator, business developer, financieel medewerker en engineer lijninfra.  

Regelmatig nieuwe Heijmans-vacatures

Bovenstaande is slechts een greep uit onze recente Heijmans-vacatures. Bekijk bovenaan deze pagina het meest up-to-date aanbod van Heijmans-vacatures via YER. Staat er vandaag niet tussen wat je zoekt? Dan zien we je hier binnenkort graag terug, want ons aanbod van Heijmans-vacatures wordt zeer regelmatig aangevuld.