Skip to main

DAF-vacatures

Filters

1271 vacature(s) gevonden
Nieuw

Schadebehandelaar Verkeer

Finance Mbo Detavast

Voor diverse opdrachtgevers in Nederland zoeken wij naar schadebehandelaren Verkeer.

Bekijk vacature
Nieuw

Cost Engineer Maintenance

Engineering Infra Hbo In dienst bij opdrachtgever / Detavast

Ben jij de gedreven Maintenance Engineer met interesse voor cijfers en kosten?

Bekijk vacature
Nieuw

Schadebehandelaar brand

Finance Mbo

Schadebehandelaar Brand

Bekijk vacature
Nieuw

Werkvoorbereider / Inkoper

Engineering Engineering & Development Hbo Detavast

Werkvoorbereiding binnen een multinational binnen halfgeleiders

Bekijk vacature
Nieuw

Strategisch adviseur Mobiliteitstransitie

Hbo Interim/Zzp

Jouw opdracht is het opstellen van een Mobiliteitsvisie.

Bekijk vacature
Nieuw

Adviseur Techniek en Onderhoud

Installatietechniek Hbo

Adviseur Techniek & Vastgoed gezocht!

Bekijk vacature
Nieuw

Casemanager Omgevingswet

Hbo Interim/Zzp

De functie van Casemanager kenmerkt zich door de diversiteit aan werkzaamheden.

Bekijk vacature
Nieuw

Informatieadviseur

Hbo Interim/Zzp

Interim Opdracht

Bekijk vacature
Nieuw

Groepleider magazijn

Supply Chain Transport & Logistiek Hbo

Groepleider magazijn

Bekijk vacature
Nieuw

Projectondersteuner Ruimtelijk Domein

Wo Bachelor Interim/Zzp

Projecten in de Gemeente Westland zijn dynamisch en uitdagend. Dit vraagt om projectondersteuners die gedegen en betrouwbare ondersteuning bieden aan de projectmanager of projectleider.

Bekijk vacature

DAF-vacatures

Op deze vacaturepagina vind je alle DAF-vacatures die YER je momenteel aanbiedt. Werk jij binnenkort via YER bij dé topklasse-fabrikant van bedrijfsvoertuigen in Europa? 

Over DAF: ruim 90 jaar innovatief

Van oorsprong een miniscule constructiewerkplaats in Eindhoven, groeide DAF sinds 1928 naar een wereldspeler in de truckfabricage. Innovatie, kwaliteit en efficiënt transport zijn belangrijke focuspunten voor deze historierijke organisatie, die vandaag de dag kantoren en fabrieken over de hele wereld heeft. In de krappe eeuw sinds DAF actief is, volgden de gepatenteerde transportoplossingen elkaar in gestaag tempo op. De slimme DAF-innovaties hebben één ding gemeen: ze voegen waarde toe voor de klant.  

Dit begon in 1931 met een slimme opleggerkoppeling die ervoor zorgde dat chauffeurs niet meer hoefden uit te stappen om opleggers aan de truck te koppelen. In ‘34 volgde de Trado, het ombouwpakket waarmee een tweeassige truck in vijf uur kon worden omgebouwd tot een zeer capabele offroader: een zeswieler met vier aangedreven wielen. DAF ontwikkelde in de 1962 de eerste Europese truck met volwaardige slaapcabine, die in de jaren ‘80 werd opgevolgd door de Space Cab en vervolgens Super Space Cab.  

Ook innoveerde DAF door de jaren heen flink met turbo's en intercooling: technologieën die initieel werden ontwikkeld met als doel meer vermogen en minder verbruik, maar die ook onmisbaar blijken voor het ‘realiseren van schonere uitlaatgassen’. 

Spreek deze greep uit voorbeelden van DAF als technisch innovator je aan en herken je jezelf in de klantgerichte focus van de Nederlandse truckfabrikant, die onderdeel is van een succesvol multinational-netwerk? Solliciteer dan eenvoudig op een van de vacatures op deze pagina en zet je ambities in beweging bij DAF via YER.   

Diverse functies bij DAF via YER 

Wil jij via YER aan de slag voor een succesvol internationaal bedrijf, dat zich sterk focust op technische innovaties die de klant écht helpen? Kies dan voor een DAF-vacature op deze pagina. Functies die YER recent vervulde voor deze topwerkgever zijn onder meer: service & troubleshooting engineer, technisch auteur, senior parts engineer, senior engineer obd, senior electronics engineer, repair & maintenance engineer, protomonteur dieselmotoren, project manager/scrum master, product improvement engineer, network engineer en mechanical expert problem solving.  

Dit is slechts een greep uit recente functies die YER voor DAF invulde. Bekijk het huidige aanbod op deze pagina voor het meest up-to-date aanbod van DAF-vacatures via YER. Staat er vandaag niet tussen wat je zoekt? Dan zien we je hier binnenkort graag terug, want het aanbod aan DAF-vacatures wordt wekelijks aangevuld.