Skip to main

DAF-vacatures

Filters

25 vacature(s) gevonden

Senior Engineer - Powertrain Application Software - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Engineering Automotive Wo Master Detachering via YER

Senior Engineer specialized within the powertrain domain with strong analytical and interpersonal skills

Bekijk vacature

Embedded Software Engineer - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Engineering Automotive Wo Bachelor Detachering via YER

Embedded Software Engineer

Bekijk vacature

Directiesecretaresse Legal - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Support Automotive Hbo Detachering via YER

Diverse secretaressefunctie binnen legal, compliance en litigation.

Bekijk vacature

Platform Owner Powertrain Control System Hydrogen ICE - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Engineering Automotive Wo Master Detachering via YER

Who will lead the development of Powertrain Control Systems at DAF Trucks

Bekijk vacature

Project Engineer - Transmission Components - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Engineering Automotive Hbo Detavast

Voor de afdeling Axle & Transmission zijn we op zoek naar een Engineer voor transmission components.

Bekijk vacature

Production Engineer - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Engineering Automotive Hbo Detavast

Als Production Engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het maakproces volgens het Paccar Production System, gebruik makend van World Class Manufacturing tools.

Bekijk vacature

Engine System Owner – SCR and Urea Supply - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Engineering Automotive Wo Master Detavast

To support the growth in projects and technology development, we are looking for a well-qualified System Owner – SCR and Urea Supply

Bekijk vacature

Product Improvement Engineer - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Engineering Automotive Hbo Detavast

De Product Improvement Engineer stelt op een zo vroeg mogelijk tijdstip een correctief actieplan op voor productklachten zodat ze voldoen aan de CSO (Customer Solution Order) gestelde criteria.

Bekijk vacature

Functional Test Engineer – Engine System Integration - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Engineering Automotive Hbo Detachering via YER

Technical team player who executes functional testing and analysis on our engine platforms.

Bekijk vacature

Process Engineer - Engine Integration - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Engineering Automotive Wo Master Detachering via YER

We are looking for an enthusiastic Engine Process Engineer!

Bekijk vacature

DAF-vacatures

Op deze vacaturepagina vind je alle DAF-vacatures die YER je momenteel aanbiedt. Werk jij binnenkort via YER bij dé topklasse-fabrikant van bedrijfsvoertuigen in Europa? 

Over DAF: ruim 90 jaar innovatief

Van oorsprong een miniscule constructiewerkplaats in Eindhoven, groeide DAF sinds 1928 naar een wereldspeler in de truckfabricage. Innovatie, kwaliteit en efficiënt transport zijn belangrijke focuspunten voor deze historierijke organisatie, die vandaag de dag kantoren en fabrieken over de hele wereld heeft. In de krappe eeuw sinds DAF actief is, volgden de gepatenteerde transportoplossingen elkaar in gestaag tempo op. De slimme DAF-innovaties hebben één ding gemeen: ze voegen waarde toe voor de klant.  

Dit begon in 1931 met een slimme opleggerkoppeling die ervoor zorgde dat chauffeurs niet meer hoefden uit te stappen om opleggers aan de truck te koppelen. In ‘34 volgde de Trado, het ombouwpakket waarmee een tweeassige truck in vijf uur kon worden omgebouwd tot een zeer capabele offroader: een zeswieler met vier aangedreven wielen. DAF ontwikkelde in de 1962 de eerste Europese truck met volwaardige slaapcabine, die in de jaren ‘80 werd opgevolgd door de Space Cab en vervolgens Super Space Cab.  

Ook innoveerde DAF door de jaren heen flink met turbo's en intercooling: technologieën die initieel werden ontwikkeld met als doel meer vermogen en minder verbruik, maar die ook onmisbaar blijken voor het ‘realiseren van schonere uitlaatgassen’. 

Spreek deze greep uit voorbeelden van DAF als technisch innovator je aan en herken je jezelf in de klantgerichte focus van de Nederlandse truckfabrikant, die onderdeel is van een succesvol multinational-netwerk? Solliciteer dan eenvoudig op een van de vacatures op deze pagina en zet je ambities in beweging bij DAF via YER.   

Diverse functies bij DAF via YER 

Wil jij via YER aan de slag voor een succesvol internationaal bedrijf, dat zich sterk focust op technische innovaties die de klant écht helpen? Kies dan voor een DAF-vacature op deze pagina. Functies die YER recent vervulde voor deze topwerkgever zijn onder meer: service & troubleshooting engineer, technisch auteur, senior parts engineer, senior engineer obd, senior electronics engineer, repair & maintenance engineer, protomonteur dieselmotoren, project manager/scrum master, product improvement engineer, network engineer en mechanical expert problem solving.  

Dit is slechts een greep uit recente functies die YER voor DAF invulde. Bekijk het huidige aanbod op deze pagina voor het meest up-to-date aanbod van DAF-vacatures via YER. Staat er vandaag niet tussen wat je zoekt? Dan zien we je hier binnenkort graag terug, want het aanbod aan DAF-vacatures wordt wekelijks aangevuld.