Skip to main
Jurjen Riegman - Teamlead Infra en Energie - YER

"Succes is een gelukkig team."

Jurjen Riegman is Teamlead Infra & Energie bij YER. Vanuit zijn ondernemende spirit, enthousiasme en bewondering voor zijn ervaren YER-collega’s, haalt hij iedere dag het liefst het onderste uit de kan. Ontdek in dit artikel waar deze bevlogen specialist energie van krijgt en welke persoonlijke eigenschappen bijdragen aan Jurjens successen binnen onze organisatie.

“Ik heb op maandagochtend altijd zin om weer te starten. Mijn team werkt hard en iedereen voelt zich vrij om alles te kunnen zeggen en doen. We beginnen iedere dag met een lach. Voor mij is dat een belangrijke factor: je moet het goed naar je zin hebben om zakelijk écht te kunnen slagen. Elke dag wil ik het beter doen dan gisteren. Dat wil ik ook met mijn team. Samen successen behalen vind ik namelijk erg motiverend.

Het is inspirerend om mensen als team succesvol te zien zijn. En ik vind het mooi om individuele groei te zien. Nieuwe consultants die vanaf hun start bij YER van nul naar tien werkenden gaan en vervolgens een extra groeiversneller inzetten van tien naar twintig: práchtig!”

Vrijheid en ondernemerschap 

“Ik hou van ondernemend bezig zijn. Mijn eigen ding doen en verantwoordelijk zijn voor mijn eigen succes vind ik heerlijk. Hiervoor krijg ik alle ruimte. Zo heb ik samen met een collega ons eigen traineeship opgezet binnen YER. We zagen een kans in onze markt en wilden erop inspelen. Na de presentatie van ons plan aan de directie wisten we binnen vijf minuten dat we konden starten: ‘Goed idee, ga het maar doen!’ Deze openheid voor nieuwe ideeën en het aanmoedigen van ondernemerschap maken dat je hier heel succesvol kunt worden.

Ondernemen gaat met ups én downs. Als het even wat minder goed gaat is het natuurlijk wel de bedoeling dat je de volgende dag verdergaat. Met je hoofd omhoog en de wil om het beter te doen. Als je daarvoor extra kennis of andere handvatten nodig hebt, bieden we je die graag aan vanuit de organisatie. Dan gaan we naast je zitten en helpen we je door samen te bepalen wat nodig is voor jouw succes.”

De mensen maken YER

“We zijn gewoon een hele leuke club mensen. Als je bijvoorbeeld een YER-feest meemaakt dan voel je de spirit, verbondenheid en oprechte gezelligheid.

Bij YER werken veel slimme individuen vol marktkennis, wat ik ontzettend waardeer. Veel van mijn collega’s zitten al tien of vijftien jaar in het vak. Bij een van mijn vorige werkgevers werkten juist veel junioren, dus daar kende ik op een gegeven moment het spelletje wel. Bij YER is het fijn dat mijn collega’s niet na twee of drie jaar vertrekken. Hier heb je mensen die juist blijven en daardoor groeien in hun kennis, kunde en rol. Zo blijf je van elkaar leren. Al heb ik veel ervaring, er zijn altijd nóg ervarener collega’s in de buurt die hun visies, tips en trucs graag met me delen.

Het geheim waarom ze hier zo lang blijven? Wij zijn de bovenkant van de markt. Wat mij betreft is er geen detacheerder die betere mensen en kennis in huis heeft. YER is wat dat betreft gewoon de absolute top van de detachering.”