Skip to main

Groei van ready to go naar 100% pro: welk YER-traineeship kies jij?

YER-traineeships zijn razend populair: professionals en opdrachtgevers kiezen en masse voor onze unieke mix van werkervaring met vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Na de zomer starten we weer, met onze bekende maar ook een aantal compleet nieuwe traineeships. Via welke hiervan ga jij van ready to go naar 100% pro?

Wat is een traineeship?

Een traineeship is een vastomlijnd leer-werktraject. Je doet als deelnemende professional betaalde werkervaring op bij een bedrijf of organisatie en combineert dit met vakgerichte opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Traineeships duren meestal twee, soms een en soms drie jaar, en zijn dus een slimme manier om versneld door te groeien van starter naar goedontwikkelde professional.

Wij ontwikkelen traineeships naar aanleiding van vraag uit de arbeidsmarkt. Bedrijven staan te springen om de functies die onze trainees zich eigen maken. Jij hebt dus gegarandeerd een gewilde functietitel als je jouw YER-traineeship succesvol afrondt.

Wat YER-traineeships uniek maakt

Tijdens een YER-traineeship krijg je van ons een marktconform salaris of hoger. Ook een reiskostenvergoeding of leaseauto horen er standaard bij, net zoals vakantiedagen en -geld.

Zoals we in een eerder blog vermeldden, heeft een YER-traineeship ook veel andere voordelen:

  • Je leert vakgerichte skills aan via de opleidingsinstituten en hogescholen waarmee we samenwerken
  • Parallel aan dit leertraject doe je werkervaring op bij een toonaangevende opdrachtgever uit ons uitgebreide netwerk, zodat je binnen een tot drie jaar een volleerde en gewilde professional bent
  • Soft- & business-skillstrainingen maken je een collega waar iedereen mee wil samenwerken
  • Trainingen met acteurs bereiden je voor op real-life werksituaties
  • Via intervisiesessies en groepscoaching deel je praktijkervaringen met medetrainees en leer je van elkaar
  • Je persoonlijke arbeidscoach helpt je groeien via een ontwikkelplan en door met je te sparren en reflecteren

95% van onze trainees treedt na het traineeship direct in dienst bij het bedrijf waar ze werkervaring opdoen. Hier zijn we trots op, want het bewijst dat YER-traineeships aansluiten op de wensen en ambities van onze young professionals.

Nieuwe en vernieuwde YER-traineeships 2022

Per september 2022 starten we met een aantal vernieuwde en compleet nieuwe traineeships: gericht op techniek- en IT-functies:

Technology

IT

Bestaande traineeships per functiegroep

Ook organiseren we natuurlijk opnieuw onze succesvolle, al bestaande traineeships. Hiermee kun jij aan de slag in:

Kies jouw traineeship

Als je meer informatie wilt over YER-traineeships in het algemeen, lees dan:

Ben jij al overtuigd van de kracht van YER-traineeships? Check welke het best bij jouw ambities past en meld je aan binnen enkele klikken en tikken.