Skip to main

Deze YouTubekanalen triggeren je ambitie

YouTube barst van de inspirerende kanalen. Ook voor professionals wordt er dagelijks ontzettend veel leerzame, vermakelijke en waardevolle content geüpload. Via dit blog ontdek je dan ook vijf YouTubekanalen die je ambitie triggeren.

Squigly Careers

Helen Tupper en Sarah Ellis kwamen onlangs al aan bod in ons TED Talks-blog. Squigly career betekent kronkelcarrière en staat volgens Tupper en Ellis voor ‘de ladder verlaten, kansen ontdekken en een carrière ontwerpen die voor jou werkt.’

Op hun YouTubekanaal bieden de dames van Squigly Careers je carrière-support, -inspiratie, en het belangrijkst: ze laten je actie ondernemen.

Open Universiteit

Professionals die hun carrière serieus nemen, zijn nooit uitgeleerd. Open Universiteit Nederland biedt je als carrièremaker inspiratie en motivatie via onder meer colleges, talks en podcasts.

Career Addict Video

Career Addict Video post met de regelmaat van de klok aantrekkelijk geanimeerde en zéér informerende content in de volgende categorieën:

  • Interview Tips
  • Finding a Job
  • Money and Wealth
  • Career Succes
  • Work Life
  • Student Life
  • Expert Interviews

Voor studenten, starters en professionals die meer uit hun carrière willen halen, biedt dit kanaal kortom een bijzonder compleet aanbod.

DenkProducties

DenkProducties uploadt content over de werkvloer, slimmer werken, arbeidsmarkttrends, managementtips en meer. Deze ‘specialisten in seminars’ bieden je met praktisch iedere video leerzame, behapbare en professionele info en tips.

Career Game Changer

Hoe is het om je carrière in te ruilen voor een nieuw avontuur? Je ontdekt het via Career Game Changer. Dels Ogun, ex-financieel jurist die switchte naar een carrière als internationaal bedrijfsadviseur en loopbaancoach, deelt alles wat je moet weten over loopbaanverandering, carrière-succes en nog veel meer.