Skip to main
Christel van Erp - Business Unit Manager - YER

"Ambitie leidde tot keuze voor YER."

Christel van Erp is Business Unit Manager. Ze stuurt een succesvol team aan dat binnen de publieke sector opereert in het sociaal domein. Ontdek hoe haar ambitie Christels keuze voor YER bepaalde, hoe vrijheid leidt tot successen en op welke manieren ze haar team succesvol en happy houdt.

“Op mijn 28was ik een van de oudsten bij het vorige bedrijf waar ik werkte. Na een paar mooie carrièrestappen was ik inmiddels meer bezig met het begeleiden van nieuwe collega’s dan dat ik zelf nog groeide. Ik wilde liever werken voor een bedrijf waar ik nog kon bijleren. Met collega’s om tegenop te kijken en me aan te spiegelen.

Vanuit die gedachte is mijn beslissing geboren om over te stappen naar YER. Hier zitten namelijk talloze consultants die minimaal vijf jaar ervaring hebben. Seniors die écht weten waar ze het over hebben, waardoor ik mezelf continu blijf ontwikkelen. Binnen YER krijg je naast ervaren collega’s veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We gunnen je alle kansen van de wereld als je je zaken goed organiseert en resultaten boekt.”

Vrijheid vertaalt zich in successen

“Er wordt hier ook goed met je meegedacht. Ik ben bijvoorbeeld gepromoveerd tot Business Unit Manager op het moment dat ik nét alleenstaande moeder werd. Best spannend aan het begin, maar mijn manager geeft me veel ruimte wanneer ik er moet zijn voor mijn kind. Natuurlijk maak ik mijn wekelijkse uren, maar ik heb de vrijheid om ze deels in te plannen rondom mijn gezinsschema. Ik voel me hierdoor gesteund. Vrij om werk en privé op een passende manier te combineren.

Deze vrijheid vertaalt zich in successen voor mij en YER. Tijdens mijn eerste jaar als Business Unit Manager hebben we bijvoorbeeld het doel van honderd werkende professionals gerealiseerd: een prestatie die dit team nog niet eerder neerzette."

Mensenkennis maakt verrassende matches

“Ik haal er veel voldoening uit als ik vanuit mensenkennis en zakelijk inzicht matches maak die op het eerste oog verrassend zijn. Door kandidaten en organisaties goed te doorgronden, leg ik links die ze zelf waarschijnlijk niet snel hadden gelegd.

Ik voorspel vaak dat de klik komt nadat een kandidaat ergens op gesprek is geweest. In eerste instantie geven ze dan aan niet zeker te weten of het wel wat voor hen is. Ik plan dan toch een kennismaking in en verzeker mijn kandidaat ervan dat ik denk dat het een perfecte match is.  Als ik daarna dat belletje krijg: ‘Chris, je had echt hélemaal gelijk’, dan is mijn hele dag goed.”

Sluit je aan bij succesvol en happy team

“Ik ben voor de volle 100% tevreden wanneer mijn team succesvol en ook happy is. Op het moment dat je 150 professionals aan het werk hebt ben je zakelijk gezien succesvol als team. Maar als de mensen die dit team vormen niet gelukkig zijn, ben je niet écht succesvol. Ik kijk daarom altijd naar persoonlijkheden, zodat ik met ze kan meedenken en leidinggeven op manieren die goed werken voor ieder individu. Als dit jou ook aanspreekt, nodig ik je uit om contact met ons op te nemen en je aan te sluiten bij mijn team.”