Skip to main

Alfen-vacatures

Filters

2 vacature(s) gevonden

Manager Software - Alfen B.V.

Almere IT Energie Hbo In dienst bij opdrachtgever

Do you want to play a pivotal role in creating and executing vision and strategy, continuous improvement and leading several software development teams to succes? For Alfen, a company that is...

Bekijk vacature

Externe Communicatie Manager - Alfen B.V.

Almere Marketing & Communicatie Energie Hbo In dienst bij opdrachtgever

Kun jij jouw kwaliteiten als ervaren communicatiespecialist inzetten om Alfen te ondersteunen in PR, market communication en branding? Help Alfen met het verstevigen van de communicatie-afdeling door...

Bekijk vacature

Grow your career met Alfen-vacatures    

Jouw zoektocht naar vacatures bij Alfen start bij YER. Niet alleen vind je via ons de uitdagendste carrièrekansen, maar wij begeleiden je ook bij het maken van de juiste keuze. Onze consultants beschikken over inhoudelijke vakkennis, hebben veel ervaring met de branche waarvoor ze bemiddelen of draaien al jaren mee in de arbeidsbemiddeling. Wij weten wat opdrachtgevers willen en geven je persoonlijk advies over hoe jij jezelf het beste in de markt plaatst. Of je nu een starter bent of een ervaren leider, wij zijn jouw loopbaancoach voor iedere stap carrièrestap. 

Uitdagende vacatures bij energiespecialist Alfen 

Ben je geïnteresseerd in vacatures in de energiesector, dan brengen wij je graag in contact met Alfen. Het innovatieve bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoog- en laagspanningsapparaten en neemt in het elektriciteitsnet een centrale plaats in. De activiteiten zijn verdeeld over 3 businessunits:  

  • Smart Grid Solutions ontwikkelt en produceert transformatorstations voor netbeheerders en lokale elektriciteitsnettenen energieoplossingen voor specifieke sectoren.  
  • Energy Storage Systems focust op de ontwikkeling, productie en installatie van energieopslagsystemen. 
  • EV Charging Equipment is gespecialiseerd in laadstations voor alle elektrische voertuigen. 

Wil je weten welke nieuwe job opportunities Alfen aanbiedt? Wij geven je graag de laatste update, dus bel of mail ons vandaag nog.   

Breed aanbod aan Alfen-vacatures 

Wil je carrière maken in de energiebranche, maak dan kennis met het brede vacatureaanbod van Alfen. Het bedrijf zet zich in voor een slim, duurzaam en toekomstbestendig energiesysteem. Naast transformatorstations, energieopslagsystemen en laadpalen voor elektrische voertuigen ontwikkelt Alfen een scala aan andere producten en bijbehorende diensten. De technische carrièremogelijkheden zijn zeer interessant en het bedrijf biedt ook kansen op het gebied van logistiek, commercie of administratie. Meer weten? Bekijk dan nu het overzicht met de laatste vacatures.