Patent Searcher

Doorsturen
 
  • Aanbod Overtuigende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Legal
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10003091
  • Locatie Nederland
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever, Detachering via YER
  • Branche Legal

Over deze vacature

Wat een patent searcher doet, hoef ik je natuurlijk niet uit te leggen. Wel kan ik je vertellen wat jouw mogelijkheden zijn als je nu of later van baan zou willen veranderen. Wat je positie is op de arbeidsmarkt, waar de (openbare en 'grijze') vacatures zijn, hoe je daarmee je werkwelbevinden kunt verbeteren.

Functie

Hoe de functie eruit ziet, hangt natuurlijk af van de situatie bij mijn opdrachtgever. Sommige hebben al een groter team, bij een ander ben je misschien de eerste patent searcher. In het ene geval kun je qua searchen helemaal de diepte in, in een ander geval wordt ook een bijdrage aan innovatiescouting of draften van je verwacht. Hoe dan ook nodig ik je uit om met mij te bespreken of en hoe je je werkuitdagingen inhoudelijk kunt verbeteren.

Bedrijf

Een aantal van mijn opdrachtgevers maakt structureel gebruik van patent searches. Natuurlijk zijn zij dan ook regelmatig op zoek naar patent searchers. Mijn opdrachtgevers bevinden zich zowel aan de kant van het vrije kantoor als aan die van de industrie.

Aanbod

Salaris is een belangrijke eerste arbeidsvoorwaarde. Maar werktijden en de flexibiliteit daarvan tellen ook mee, net als de afstand van huis naar kantoor. Waarom wachten tot je eigen werkgever over de brug komt? In een gesprek met mij leer ik je graag beter kennen om met je te bespreken of en waar het nog beter kan.

Profiel

Bij voorkeur heb je al behoorlijke ervaring in het vak. Je hebt kennis van freedom-to-operate, novelty searches of landscaping.Mogelijk ben je in het bezit van certificaten en diploma's van GO of WON. Je weet de bronnen te gebruiken en de resultaten helder te rapporteren. Om je searchwerk goed te doen, beschik je ook over een technisch-exacte opleiding op tenminste HBO-niveau.

Doorsturen