Maintenance technician mechanisch

Doorsturen
 
  • Aanbod aantrekkelijk aanbod
  • Vakgebied Manufacturing
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10002958
  • Locatie Oss
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Food, Feed, Pharma

Over deze vacature

Het IPT (Integrated Process Team) Solids Bulk is verantwoordelijk voor het produceren van orale producten (tabletten). De strategische focus van het IPT is het right-first-time principe waarbij een sterke focus op kwaliteit ligt. Hierbij is continu verbeteren op basis van Lean Six Sigma principes leidend. De productie activiteiten vinden plaats in een 2-ploegendienst.

Functie

Als Technician ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en multidisciplinair oplossen van storingen, het verbeteren van de apparatuur en het voorbereiden en uitvoeren van controle- en onderhoudswerkzaamheden. Je bent op elektronica / mechatronica / werktuigbouw gebied gekwalificeerd ten behoeve van het voorkomen en verhelpen van alle voorkomende storingen en preventieve onderhoudsactiviteiten. Daarnaast ben je actief op zoek naar structurele problemen en bent in staat deze te vertalen in mogelijke oplossingen. Deze oplossingen implementeer je in samenwerking met andere Technicians, Operators en Engineering.

Je hebt als doel om ervoor te zorgen dat de apparatuur veilig, betrouwbaar en in gekwalificeerde staat blijft. Zowel onderhoud als verbeteringen worden door jou zorgvuldig gedocumenteerd en vastgelegd om continue te kunnen voldoen aan de eisen die worden gesteld binnen de farmacie. Alle werkzaamheden worden aangestuurd en vastgelegd in SAP.

Daarnaast is de Technician verantwoordelijk voor:

·         Doen van verbeter-/oplossingsvoorstellen en daartoe eventueel overleg voeren met andere afdelingen;

·         Instrueren van Operators bij introductie van apparatuur en technieken en evaluatie werkzaamheden;

·         Deelnemen in verbeterinitiatieven zoals Kaizen en Root Cause Analyse.;

·         Deelnemen in (afdelings-)projecten;

·         Actief deelnemen in dagelijkse Tier bijeenkomsten;

·         Bij alle werkzaamheden de voorschriften voor veiligheid, hygiëne en GMP in acht nemen.

Bedrijf

Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS staat bekend als “Merck” in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico. We staan bekend als “MSD” in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. We zijn een wereldwijde biofarmaceutische leider met een gevarieerde portfolio van geneesmiddelen op het gebied van oncologie, vaccins en diergezondheidsproducten.

Ons doel is om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren, die levens redden en verbeteren. Met 69.000 werknemers in meer dan 140 landen werken we met ultramoderne technieken in laboratoria en fabrieken om innovatieve behandelingen aan te kunnen bieden voor een betere gezondheid van mens en dier. We zijn trots op onze 125 jaar dienstverlening en blijven een van de grootste investeerders ter wereld in onderzoek en ontwikkeling. In Nederland werk je met 6.000 collega’s verspreid over 4 verschillende locaties, te weten Haarlem, De Bilt, Oss en Boxmeer.

Waar we naar zoeken

Dankzij ons veelzijdige product portfolio kunnen we een interessante werkplek bieden voor iedereen. In een wereld van snelle innovatie zoeken we naar hoogopgeleiden die impact willen maken in alle aspecten van ons bedrijf, maar net zo belangrijk zijn de diverse functies die onze fabrieken draaiende houden en de dynamiek van logistieke processen kunnen sturen. Samen werken we aan doorbraken op het gebied van gezondheid die de komende generaties zullen beïnvloeden. We nodigen je uit om samen met ons mee te denken en diverse perspectieven mee te brengen naar onze organisatie. Samen gaan we door met het uitvinden voor het leven, het beïnvloeden van levens en het inspireren van elkaar om zo tot de beste resultaten te komen.

Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden

Profiel

·         Mbo-4 opleiding in de richting Werktuigbouw, Elektrotechniek, Mechatronica, Industriële Automatisering of aanverwante richting

·         Bij voorkeur kennis van GMP-regelgeving

·         In staat om in verbeteringen te denken

·         Leergierig

·         Analytisch ingesteld

·         Teamplayer met zelfstartend vermogen

·         In staat om verantwoordelijkheid te nemen

·         VCA of bereid dit te behalen

·         Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden

·         Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Doorsturen