Sales Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en groeimogelijkheden
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10002883
  • Locatie Uithuizermeeden
  • Contract Via YER

Over deze vacature

Bij Hijsspecialist.nl staat veiligheid voorop. Dit is niet alleen waar we voor staan, maar ook wat we leveren. Hijsspecialist.nl keurt, certificeert, onderhoudt, repareert, beproeft en test hijs- en hefmiddelen, draagbaar klimmateriaal, valbeveiliging, kranen en NEN-3140 gereedschappen. Met name voor de industrie, maar ook in de offshore zijn wij veel te vinden. Als onderdeel van de Elzinga Groep, werkt Hijsspecialist.nl nauw samen met Elzinga Machinefabriek op het gebied van hijs-en hefmiddelen. 

Functie

Als Verkoper draag je bij aan de groeiambitie en het vergroten van de naamsbekendheid van Hijsspecialist.nl Je maakt deel uit van het Sales team, dat bestaat uit een Senior Sales Engineer en de Sales Engineer Backoffice. Samen met het team draag je bij aan de omzet en het realiseren van de geplande verkoopdoelstellingen. Dit doe je op jouw eigen enthousiaste en commerciële wijze. Het is namelijk jouw opdracht om bij nieuwe klanten aan tafel te komen en met je kennis in te spelen op de behoeftes van de klant. 

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. Bovendien hebben we onlangs YER Executive opgericht. Dit is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).


Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen. Elke vrijdagmiddag is er een borrel in onze eigen beruchte bruine kroeg in Amsterdam.

Aanbod

Wij zoeken iemand die met ons wil bouwen aan de toekomst van Hijsspecialist.nl en dezelfde ambitie deelt. Binnen de functie krijg je veel vrijheid en flexibiliteit, waardoor je zelfstandig moet kunnen werken.


Om te zorgen dat jij je werk goed kan uitvoeren vinden wij het belangrijk dat je je als professional goed kan presenteren. Daarom zorgen wij naast een goed salaris dat je beschikt over de juiste middelen, zoals een bedrijfstelefoon, laptop en lease-auto. Maar, ook het volgen van trainingen en bezoeken van beurzen draagt bij aan jouw ontwikkeling binnen het team. 

Profiel

  • Afgeronde technisch / commerciele HBO opleiding
  • Goede beheersing van MS Office
  • Uitstekende commerciele en sociale vaardigheden
  • Enthousiast, proactief en creatief
  • Je werkt gestructureerd en planmatig en is bereid tot investeren in vakkennis
Doorsturen