Senior Coördinator Fraudebeheersing

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Insurance
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10002598
 • Locatie Rijswijk
 • Contract In dienst van opdrachtgever, Interim / ZZP
 • Branche Finance

Over deze vacature

Senior Coördinator Fraudebeheersing gezocht! Onze klant is actief in de schadeverzekeringsmarkt en is er voor allerlei zaken die gewone verzekeraars niet oppakken. Met een maatschappelijk belangrijke vangnetrol is onze klant een onmisbare schakel in verzekeringsland.


Als je het leuk vindt om zaken tot op de bodem uit te pluizen en je staat stevig in je schoenen, dan is dit een baan voor jou!

Functie

Als Senior Operationeel Onderzoeker/Coördinator Fraudebeheersing, ben je verantwoordelijk voor alle (complexe) fraude onderzoeken die betrekking hebben op de verschillende branches in de organisatie. Denk hierbij aan Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen en Motorrijtuigenverzekeringen, Je hebt de leiding in jouw onderzoeken en stuurt de externe onderzoekers aan. 

Daarnaast ben je betrokken bij het fraudebeleid en de processen van de afdeling. Je denkt hiervoor na over hoe het in het bedrijf nog beter en/of efficiënter kan. Je zet je in om de fraudebewustwording bij de collega’s in de organisatie te stimuleren en je bedenkt hierbij passende manieren om dit te kunnen realiseren.


Wat doe je?

·         10% Signaleren en detecteren van mogelijke fraude

·         20% Administratie

·         45% Onderzoek

·         15% Contact klant

·         10% Verbeteringen bedenken en doorvoeren

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. Bovendien hebben we onlangs YER Executive opgericht. Dit is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).

Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen. Elke vrijdagmiddag is er een borrel in onze eigen beruchte bruine kroeg in Amsterdam.

Aanbod

Wat krijg je?

·        € 3.247 - € 4.872 bruto p/m (obv fulltime)

·        13e maand

·        38-urige werkweek

·        27 vakantiedagen

·        Ruime ontwikkelingsmogelijkheden

·        Reiskostenvergoeding (0,19 cent per km tot een max. van 35 km of OV vergoeding), arbeidsvoorwaardenkeuzesysteem en zomeruitkering

·        Laptop en mobiel

Profiel

 • Diploma Coördinator Fraudebeheersing Verzekeringen
 • Diploma De WAM in de praktijk en Juridische aspecten van de motorrijtuigverzekeringen (of bereid om beiden binnen afzienbare tijd te behalen)
 • 1-3 jaar relevante werkervaring
 • Je bent ingeschreven in het Register-Coördinator Fraudebeheersing
 • Globale kennis over verzekeringstechniek, materieel- en letselfraude, onroerend goed
 • Je hebt goede contactuele en sociale vaardigheden en je bent analytisch sterk
Doorsturen