Engineer Ondergrondse Infra

Doorsturen
 
 • Aanbod Tot € 4.300
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10002587
 • Locatie Duiven
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Energy, Gas, Water

Over deze vacature

Voor de organisatie Liander zijn wij zoekende naar een Engineer in Duiven. Je gaat werken bij de afdeling 'Aanleg'. Samen met jouw collega’s zorg je voor veilig en betrouwbaar energietransport van vandaag én morgen. Jouw team ontwerpt infrastructuren op het gebied van laagspanning en

middenspanning. De functie valt binnen de afdeling Projecten, Offertes en Innovatie (PO&I).


Functie

Als Engineer kom je te werken binnen de afdeling PO&I die zich bezig houdt met het specificeren, ontwerpen en realiseren van de grotere grootverbruik aansluitingen en infrastructuren op het gebied van middenspanning en/of hoge- en lagedruk gas. De projecten kennen allemaal een grote complexiteit. Voorbeelden van projecten zijn: reconstructie van kabels en leidingen als gevolg van projecten op initiatief van bijvoorbeeld provincie en hoogheemraadschap, aanleg van kabels en leidingen om het bestaande netwerk te verbeteren en aansluitingen voor grootverbruik aansluitingen zoals datacenters, windmolenparken, zonneweides en elektrisch vervoer.

Vanaf de calculatie tot de (technische) afronding ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid, de voortgang, de kosten en de kwaliteit van jouw projecten. Risico's signaleer je en los je op, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Met jouw ervaring weet je projecten van begin tot einde succesvol te realiseren. Je werkt voornamelijk vanuit Amsterdam. Je projecten kunnen in voorkomende gevallen in heel het verzorgingsgebied van Liander spelen.

De liefde voor techniek is de verbindende factor binnen de afdeling PO&I. Tel daarbij onze duurzame missie op en je ziet een werkomgeving waar het samen werken aan innovatieve oplossingen voor een toekomstbestendige energievoorziening centraal staat. Wij werken volgens de kernwaarden Sensitief, Samen en Slim. Dit zie je terug in een gedreven, resultaatgerichte instelling met een goede werksfeer.

Bedrijf

Liander is een netbeheerder. Ze leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in jouw regio. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. Alliander is geen energieleverancier, maar maakt het mogelijk dat anderen energie kunnen leveren. Meestal merk je er dus helemaal niets van. Je drukt op het lichtknopje of zet de verwarming aan. Alliander zorgt dat het werkt.

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. Ze staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar zij iedere dag aan werken. Alliander biedt haar professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.


Aanbod

Voor jouw inzet wordt je ook goed beloont. De salarisschaal loopt tot wel € 4.300 per maand, 25+13 vakantiedagen, het verder opbouwen van jouw pensioen en een reiskostenvergoeding maken onder andere deel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Ik ben enthousiast geworden, wat nu?

Neem direct contact op met Rogerleeman@yer.nl of 06-15564128.

Profiel

Jij bent een klant- en resultaatgerichte project engineer met een gezonde kostenbewuste drive. Vanuit jouw ambitie om grotere technische projecten vorm te geven, zet je alles op alles om samenhangende oplossingen te formuleren. Je bent bekend met bestekanalyses en kostencalculaties, weet hoe offertes opgebouwd moeten worden en voelt je goed thuis in een dynamische werkomgeving. Je bent vaardig in advies geven, functioneert prima onder tijdsdruk en stelt jezelf op als een teamspeler. Bovendien ben je op zoek naar een functie waarin je de kans krijgt om een wezenlijke bijdrage te leveren aan onze grote projecten en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. Verder vragen we:

 • Een afgeronde hbo-opleiding richting energietechniek, elektrotechniek of aanverwant;
 • Kennis en ervaring op het gebied van elektra infrastructuren in onze branche is een must;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het engineeren van multidisciplinaire en complexe projecten;
 • VCA VOL/BEI/VIAG (of bereid deze te behalen);
 • Ervaring met het werken in projectteams.
Doorsturen