Consultant Legal

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Legal
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10002508
 • Locatie Amsterdam
 • Contract In dienst van YER
 • Branche Legal

Over deze vacature

Elke dag het beter doen dan gisteren, daar staan wij als team voor. Onze kernwaarden kwaliteit, no-nonsense en transparantie staan centraal in onze dienstverlening richting klanten en kandidaten. In verband met de groei in het aantal opdrachten, zijn wij toe aan uitbreiding van het Legal team, met een ambitieuze Consultant Legal die samen de business verder gaat uitbouwen.

Team YER Legal is uniek binnen de markt van Legal Recruitment door de manier van (samen)werken. netwerken, opdrachten, targets en successen worden gedeeld en interne concurrentie is er niet. Wij werken dagelijks samen voor onze klanten en kandidaten. Zij staan immers centraal!

Herken jij jezelf in onderstaande omschrijving? Solliciteer dan snel of neem contact met mij op, op telefoonnummer 010 798 01 05.

Functie

Als Consultant Legal ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de business. Je legt contacten, breidt het netwerk uit, komt aan tafel bij potentiële opdrachtgevers en vertaalt dit naar concrete business. Daarnaast ligt je focus op het op- en uitbouwen van het kandidatenbestand, waarbij jij de ambities van kandidaten kent, zodat je altijd een perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat kunt realiseren. Ook is het van belang dat jij de door jou geplaatste medewerkers blijvend aan jou weet te binden, waarbij heldere communicatie het sleutelwoord is. Verder betekent de rol van Consultant Legal dat je kiest voor een ondernemende positie met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid, duidelijke doelstellingen en een directe koppeling tussen succes en beloning. Het resultaat telt, snelheid en kwaliteit zijn essentieel hierbij.


Bedrijf

YER is al ruim 30 jaar een gerenommeerde en bekende speler daar waar het gaat om werving & selectie van hoogopgeleiden, zowel voor vaste dienstverbanden als tijdelijke projecten. Of iemand nu aan het begin van zijn/haar carrière staat of reeds enkele jaren werkervaring heeft. Gedurende de carrière van een kandidaat heeft deze op verschillende momenten contact met YER. Door met gespecialiseerde teams en consultants te werken weten we wat er speelt in een bepaalde sector en aan welke competentie- en kennisontwikkelingen een functie onderhevig is. Hierdoor zijn wij in staat meerwaarde te bieden aan organisaties die vooruit willen en beseffen dat hun medewerkers een substantiële bijdrage leveren aan het succes van de onderneming. De collega's bij YER werken met passie en enthousiasme en hebben een intrinsieke interesse in wat mensen beweegt. Er worden bij YER veel feestjes georganiseerd en je gaat met collega's regelmatig een borrel drinken of een hapje eten, op kantoor of ergens in de stad. Humor staat hoog in het vaandel.


YER is het grootste zelfstandige niet beursgenoteerde werving & selectie, Interim Management en detacheringsbureau van Nederland. YER groeit volgens eigen strategie, autonoom en op basis van ondernemerschap van onze Consultants. Wij belonen derhalve op basis van persoonlijke performance. Jij maakt het verschil en niet een diversiteit aan aandeelhouders op de achtergrond. Onze beloningsstructuur is dan ook niet afhankelijk van groepsresultaten.


YER Executive is een specialistisch label binnen de YER Group gericht op Werving & Selectie, Interim Management en Executive Search voor ervaren professionals, management- en directieposities. Vanuit de diverse (individuele) expertisegebieden vormen de consultants een verlengstuk van hun opdrachtgevers. Zij treden op als business partner daar waar het gaat om de vertaalslag van organisatiedoelstellingen naar matches met impact.

Aanbod

Als jij de kandidaat bent waar wij naar op zoek zijn, dan bieden wij jou graag het volgende:

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder aantrekkelijke bonusregeling en leaseauto)
 • Opleidingsmogelijkheden, o.a. via de YER Academy
 • Onderdeel van een hecht team waar kwaliteit voorop staat en successen worden gevierd

Overtuig ons dat je een meerwaarde bent voor het behalen van onze doelstelling en we geven je de vrijheid, de verantwoordelijkheid en het vertrouwen om er een succes van te maken. Succes wordt gewaardeerd én beloond!

Profiel

 • Je hebt een juridische vooropleiding (wo)
 • Je hebt juridische werkervaring in het bedrijfsleven en/of advocatuur
 • Je bent geïnteresseerd in het carrièreperspectief van een jurist
 • Je kunt uitstekend als business partner en gesprekspartner op niveau fungeren voor onze opdrachtgevers, omdat je de uitdagingen (zowel inhoudelijk als organisatorisch), waar Heads of Legal en Partners van Advocatenkantoren dagelijks mee te maken hebben, verstaat
Doorsturen