Consultant VB&I Amsterdam

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Sales
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10002511
 • Locatie Amsterdam
 • Contract In dienst van YER

Over deze vacature

Ben jij een stevige adviseur die het beste tot zijn of haar recht komt in een omgeving waar ruimte is voor diepgang, ondernemerschap, initiatief en een zeer hoge mate van vrijheid en verantwoordelijkheid? Voor het team Vastgoed, Bouw & Infra in Amsterdam zoeken we een ervaren en ambitieuze Consultant die samen met ons de business binnen het vastgoed, de bouw, infra en energie verder gaat uitbouwen. Herken jij jezelf in onderstaande omschrijving? Solliciteer dan snel of neem contact met mij op, op telefoonnummer 010 798 01 05.

Functie

YER Vastgoed, Bouw & Infra heeft een sterke positie in de markt veroverd met opdrachtgevers als adviesbureaus, particuliere en institutionele beleggers, ontwikkelaars, aannemers en een producent van laadinfrastructuur voor elektrische auto’s en energieopslagsystemen. Als Consultant leg je (nieuwe) contacten, bouw je een netwerk op, kom je aan tafel bij (potentiële) opdrachtgevers en maak je de vertaalslag naar concrete business (initiatieven). Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt waardoor je een gesprekspartner op niveau bent en de opdrachtgever van een passend advies kan voorzien voor hun specifieke uitdaging. Je coördineert een werving & selectie traject van begin tot eind en krijgt ondersteuning van 'Researchers Executive Search', Marketing en secretariaat.


Consultant zijn bij YER betekent kiezen voor een ondernemende rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en duidelijke doelstellingen. Samen met een team van (senior) Consultants werk je aan een landelijke portefeuille. 

Bedrijf

YER is al ruim 30 jaar een gerenommeerde en bekende speler daar waar het gaat om werving & selectie van hoogopgeleiden, zowel voor vaste dienstverbanden als tijdelijke projecten. Of iemand nu aan het begin van zijn/haar carrière staat of reeds enkele jaren werkervaring heeft. Gedurende de carrière van een kandidaat heeft deze op verschillende momenten contact met YER. Door met gespecialiseerde teams en consultants te werken weten we wat er speelt in een bepaalde sector en aan welke competentie- en kennisontwikkelingen een functie onderhevig is. Hierdoor zijn wij in staat meerwaarde te bieden aan organisaties die vooruit willen en beseffen dat hun medewerkers een substantiële bijdrage leveren aan het succes van de onderneming. De collega's bij YER werken met passie en enthousiasme en hebben een intrinsieke interesse in wat mensen beweegt. Er worden bij YER veel feestjes georganiseerd en je gaat met collega's regelmatig een borrel drinken of een hapje eten, op kantoor of ergens in de stad. Humor staat hoog in het vaandel.


YER is het grootste zelfstandige niet beursgenoteerde werving & selectie, Interim Management en detacheringsbureau van Nederland. YER groeit volgens eigen strategie, autonoom en op basis van ondernemerschap van onze Consultants. Wij belonen derhalve op basis van persoonlijke performance. Jij maakt het verschil en niet een diversiteit aan aandeelhouders op de achtergrond. Onze beloningsstructuur is dan ook niet afhankelijk van groepsresultaten.


YER Executive is een specialistisch label binnen de YER Group gericht op Werving & Selectie, Interim Management en Executive Search voor ervaren professionals, management- en directieposities. Vanuit de diverse (individuele) expertisegebieden vormen de consultants een verlengstuk van hun opdrachtgevers. Zij treden op als business partner daar waar het gaat om de vertaalslag van organisatiedoelstellingen naar matches met impact.

Aanbod

YER Executive biedt een uitdagende functie en heeft een uitstekende naamsbekendheid. We faciliteren in het succesvol opbouwen van jouw business. Daarnaast is ook zeker het volgende van toepassing:

 • Zeer aantrekkelijke (niet gemaximeerde) bonusregeling
 • Flexibele werktijden, vrijheid en zelfstandigheid. Er wordt gemeten op output, niet op KPI's
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een leaseauto, smartphone en goede ontwikkelingsmogelijkheden
 • Uitgebreid en intensief inwerkprogramma met in-company trainingen
 • Onkostenvergoeding voor bijvoorbeeld zakenlunches
 • Veel leuke incentives zoals kwartaallunches, de jaarlijkse skitrip en zomerse reisjes naar bijvoorbeeld Ibiza en New York


Profiel

 • Wo werk- en denkniveau (minimaal een afgeronde bachelor)
 • Minimaal 6 jaar werkervaring, waarvan minimaal 3 binnen consulting, executive search of werving & selectie
 • Sterke affiniteit met vastgoed, bouw, infra en/of energie
 • Je beschikt over commercieel en bedrijfskundig inzicht, aangevuld met talent voor projectmanagement
 • Je bent een business- en sparringpartner die in staat is de opdrachtgever van een passend advies te voorzien
 • Leergierig en je wordt graag conceptueel uitgedaagd
Doorsturen