Projectleider elektrotechniek - utiliteit

Doorsturen
 
  • Aanbod Projectleider elektrotechniek - utiliteit
  • Functiegroep Construction & Civil Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10002549
  • Locatie Amsterdam
  • Contract Via YER, In dienst van opdrachtgever

Over deze vacature

Als projectleider ben je commercieel gedreven, stel je de klant altijd centraal en is het je drive om, samen met je team, complexe integrale projecten tot een succes te maken. Dankzij jouw coachende en overzichtelijke manier van leidinggeven, bouwt Heijmans slimme en innovatieve gebouwen waar de inwoners van regio Amsterdam wonen en werken.

Je komt te werken bij Heijmans Bouw & Techniek in Amsterdam. Dit is een vestiging met circa 150 medewerkers. Zij werken samen aan uitdagende projecten en onderhoudscontracten binnen de marktsegmenten gezondheidszorg, overheid, datacenters en hightech clean industrie. Het multidisciplinaire projectenteam bestaat uit circa 45 enthousiaste installatie-collegae, aangevuld met bouwtechnici die in een gezonde mix van jong talent en senior deskundigheid samenwerken om de projecten tot een succes te maken. Voorbeelden van projecten zijn de  Universiteit van Amsterdam en De Droogbak. Die laatste betreft een 19e-eeuws kantoorgebouw in neo-renaissancestijl midden in Amsterdam. Denk daarnaast ook aan de vernieuwbouw van een ziekenhuis in Alkmaar.

Functie

Als projectleider ligt jouw uitdaging in het optimaal realiseren van de integrale projecten, waar jij verantwoordelijk voor bent. Dit zijn projecten van circa 1 miljoen euro tot 10 miljoen euro. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de planning, materieel- en materiaalvoorziening voor één of meerdere projecten en streef je continu naar een hoge klanttevredenheid. Je optimaliseert het uitvoeringsproces en bent iedere keer weer op zoek naar verbeteringspotentieel. Binnen deze afwisselende functie ben je financieel verantwoordelijk voor jouw project en draag jij mede zorg voor de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden. Vanuit jouw technische achtergrond weet jij te verbinden, zodat er een sterk team ontstaat. Ook ben jij het ‘gezicht’ van Heijmans en ga jij in gesprek met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers. Jij bent erop gericht om een duurzame relatie met onze opdrachtgevers op te bouwen.

Bedrijf

Je komt te werken bij Heijmans Bouw & Techniek in Amsterdam. Dit is een vestiging met circa 150 medewerkers. Zij werken samen aan uitdagende projecten en onderhoudscontracten binnen de marktsegmenten gezondheidszorg, overheid, datacenters en hightech clean industrie. Het multidisciplinaire projectenteam bestaat uit circa 45 enthousiaste installatie-collegae, aangevuld met bouwtechnici die in een gezonde mix van jong talent en senior deskundigheid samenwerken om de projecten tot een succes te maken. Voorbeelden van projecten zijn de Universiteit van Amsterdam en De Droogbak. Die laatste betreft een 19e-eeuws kantoorgebouw in neo-renaissancestijl midden in Amsterdam. Denk daarnaast ook aan de vernieuwbouw van een ziekenhuis in Alkmaar.

Aanbod

  • Prettige werksfeer;
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV;
  • Goede werk-privé balans.

Profiel

In alles wat je doet staat het resultaat centraal, je beschikt over zelfreflectie en motiveert jezelf en je team om samen tot een goed resultaat te komen. Je durft open en eerlijk te zijn over eventuele fouten, zodat er hiervan samen kunnen leren en we continu kunnen verbeteren. Je hebt, voelt en neemt je verantwoordelijkheid voor je taken, werkzaamheden én je team. Je beschikt over een hbo-opleiding in de richting van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Doorsturen