Werkvoorbereider elektrotechniek

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Construction & Civil Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10002548
  • Locatie Amsterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever, Detachering via YER
  • Branche Construction

Over deze vacature

Een geel hart, zo noemen je collega’s de trots die zij voelen voor de bijzondere projecten die Heijmans realiseert. Als werkvoorbereider elektrotechniek zorg je dat de bouwmaterialen precies op tijd op locatie zijn en door de juiste monteurs worden uitgevoerd. Dankzij jou lopen de integrale projecten in de regio van Amsterdam precies volgens schema.

Je komt te werken bij Heijmans Bouw & Techniek in Amsterdam. Dit is een vestiging met circa 150 medewerkers. Zij werken samen aan uitdagende projecten binnen de marktsegmenten gezondheidszorg, overheid, datacenters en hightech clean industrie. Je team bestaat uit een aantal enthousiaste installatie-collegae, aangevuld met bouwtechnici die in een gezonde mix van jong talent en senior deskundigheid samenwerken om de projecten tot een succes te maken. Voorbeelden van projecten zijn de  Universiteit van Amsterdam en De Droogbak. Die laatste betreft een 19e-eeuws kantoorgebouw in neo-renaissancestijl midden in Amsterdam. Denk daarnaast ook aan de vernieuwbouw van een ziekenhuis in Alkmaar.

Functie

Van projectmanagers tot uitvoerende collega’s en van leveranciers tot onderaannemers: jij beweegt je moeiteloos tussen alle betrokken partijen. Je onderhoudt contact met leveranciers, vraagt offertes op die je vervolgens boordeelt, plant werkzaamheden voor monteurs in en je zorgt dat materiaal altijd op tijd aanwezig is. Ook toets je of alle documenten van onderaannemers voldoen aan de contractvorm van desbetreffend project.

Je bent werkzaam vanuit het kantoor in Amsterdam, maar je zult ook regelmatig op de bouwlocatie zijn voor overleg met het bouwteam. Hier houd je de lijnen met de hoofduitvoerder en de leidinggevend monteur kort. Je berekent of er meer- of minderwerk is, ziet erop toe dat de werkzaamheden volgens planning verlopen en checkt tussentijds ook of het financiële plaatje nog klopt.

In jouw projecten krijg je te maken met installaties als noodaggregaten, technische automatisering en voedingssystemen. De locaties maken de projecten complex. Deze zijn namelijk vaak door veel mensen in gebruik. Daarom zorgen we dat grote ziekenhuizen de beste noodstroomvoorziening krijgen, de elektriciteit van datacentra nooit uitvalt en het personeel in overheidsgebouwen altijd hun werk kan blijven doen. Soms is de bouwtijd kort. Dat vraagt om een doordachte planning. Als werkvoorbereider ben je overal op voorbereid: jij zorgt dat jouw planning altijd klopt.

Bedrijf

Je komt te werken bij Heijmans Bouw & Techniek in Amsterdam. Dit is een vestiging met circa 150 medewerkers. Zij werken samen aan uitdagende projecten binnen de marktsegmenten gezondheidszorg, overheid, datacenters en hightech clean industrie. Je team bestaat uit een aantal enthousiaste installatie-collegae, aangevuld met bouwtechnici die in een gezonde mix van jong talent en senior deskundigheid samenwerken om de projecten tot een succes te maken. Voorbeelden van projecten zijn de Universiteit van Amsterdam en De Droogbak. Die laatste betreft een 19e-eeuws kantoorgebouw in neo-renaissancestijl midden in Amsterdam. Denk daarnaast ook aan de vernieuwbouw van een ziekenhuis in Alkmaar.

Aanbod

  • Prettige werksfeer;
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
  • Goede balans werk-privé.

Profiel

Jij wilt de klant ontzorgen. Daarom denk je altijd twee stappen vooruit. In een hectische omgeving kun je snel schakelen. Je kunt prima het overzicht te bewaken over meerdere projecten die tegelijkertijd lopen. Communicatief ben je sterk. Jij kunt met iedereen een goed gesprek voeren en snapt wat er gevraagd wordt. Samen met je bouw- en installatie-collega’s werk je samen naar een gezamenlijk resultaat. Verder heb je minimaal een mbo 4-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau.

Doorsturen