Junior GIS Operator

Doorsturen
 
 • Aanbod € 2.800 - € 3.000 per maand
 • Functiegroep Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10002423
 • Locatie Rotterdam
 • Contract Via YER

Over deze vacature

Je bent betrouwbaar in de communicatie, gericht op resultaat en creatief in het proces. Vaak heb je voldoende aan enkele aanwijzingen en pak je taken snel op. Van oorsprong stel je eerder de vraag 'hoe?' dan de 'waarom?', dit maakt je een geboren pragmaticus. Al ben je niet iemand die aan de slag gaat zonder even met collega’s te overleggen. Verder laat je je leiden door deadlines en ben je teleurgesteld als deze niet worden gehaald. Gelukkig ga je in zo’n geval niet bij de pakken neer zitten en gebruik je tegenslagen om een nóg betere versie van jezelf te worden. Kortom, je bent een geboren GIS Operator!

Functie

Je gaat aan de slag bij een grote opdrachtgever uit de grond- weg-, en waterbouw. Als uitbreiding van het team kom je te werken op een complex onderhoudsproject onder de rook van Rotterdam. In deze rol krijg je veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Uiteraard krijg je voldoende begeleiding van ervaren collega’s, die je snel up-and-running maken. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het analyseren van data en het omzetten hiervan in beheer- en onderhoudsplannen. 

Je bent direct verantwoordelijk voor vernieuwende concepten op onderhoudscontracten en op projecten in de realisatie. Omdat het een klein team is op een groot project, heb je direct veel invloed. Je structureert, valideert en analyseert data en vertaalt deze informatie naar concrete plannen. Het is jouw uiteindelijke doel om de prestaties te optimaliseren en de levensduur van civiele infra te verlengen. Hiermee draag je bij aan de ontwikkeling van de organisatie naar een full-service assetmanagement organisatie.

Er is in deze rol veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en zelfsturing. Als starter werk je samen met een meer ervaren GIS-medewerker die je ondersteunt bij de uitvoering van je projecten. Aan de hand van jouw competenties wordt er gekeken naar waar je goed in bent en hoe je deze vervolgens in kunt zetten binnen de afdeling en organisatie. Uiteindelijk zijn er mogelijkheden om door te groeien naar Senior GIS Operator of (assistent) projectleider.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. Bovendien hebben we onlangs YER Executive opgericht. Dit is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).

Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen. Elke vrijdagmiddag is er een borrel in onze eigen beruchte bruine kroeg in Amsterdam.

Aanbod

 • € 2.800 - € 3.000 per maand
 • CAO Bouw & Infra
 • Aanvullende cursussen & opleidingen
 • Leuke collega's
 • Unieke werklocatie

Profiel

 • Je bent in het bezit van een diploma Geomatics, Geo-ICT, Geodesie Geo-Information Science of van een soortgelijke studie
 • Je hebt minimaal één relevante (afstudeer)stage gedaan
 • Je hebt één of meerdere positieve referenties
 • Ervaring met GIS software (QGIS, AutoCAD, FME) is een pre
 • Je bent analytisch, probleemoplossend en hebt goede communicatieve vaardigheden
Doorsturen