Uitvoerder

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10001662
  • Locatie Amsterdam
  • Type overeenkomst Via YER

Over deze vacature

Zoek je een nieuwe uitdaging als uitvoerder voor service- en renovatieprojecten tussen de € 0,5 tot 15 miljoen?

Neem dan snel contact op via onderstaande link.

Functie

Je bent de hoofdverantwoordelijke op de bouwplaats. Hier leid je alle werkzaamheden in goede banen en zorg je dat de planning binnen het budget wordt gehaald. Je werkt aan de mooiste integrale service- en renovatieprojecten van € 0,5 tot 15 miljoen en dat vaak in hartje van Amsterdam. Zo namen ze bijvoorbeeld het Amstel Hotel en de Heineken Experience onder handen. Allebei historische gebouwen van zo’n 150 jaar oud die je niet zomaar ‘even’ opknapt. Vaak werk je wel een half tot twee jaar aan één project.

Ook realiseren ze projecten in scholen, ziekenhuizen en datacenters. Een extra uitdaging voor jou, want je moet zorgen dat deze locaties altijd toegankelijk blijven, stofvrij zijn en dat de veiligheid voor alle gebruikers van het pand altijd wordt gegarandeerd. Goede communicatie met de gebruikers van een gebouw en vooruitkijken zijn hierbij belangrijk.

Omdat ze integraal werken stuur je soms ook elektrotechnici, werktuigbouwkundigen en vakmannen en -vrouwen van onderaannemers aan. Door de dynamiek in collega’s en de onvoorziene verrassingen in grote renovatieprojecten is geen dag voor jou hetzelfde. Regelmatig deel je je opgedane kennis ook met je collega-uitvoerders van andere projecten. Dit doe je tijdens een maandelijks overleg. Zo helpen jullie elkaar verder en zorgen we er samen voor dat onze projectteams altijd kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van de uitvoerder.

Bedrijf

Bij Heijmans Services Amsterdam werk je samen met ongeveer 150 collega’s aan de meest uitdagende service-, onderhouds- en renovatieprojecten in de omgeving van onze hoofdstad. Hiervan werkt ongeveer 40% op de afdeling aan projecten, net als jij. Als uitvoerder stuur je op locatie een team aan van 5 tot 20 vaklui: van eigen heiers tot schilders van een onderaannemer. De sfeer heb je grotendeels zelf in de hand. Je zorgt dat het één team is waarin het prettig is om samen te werken.

Aanbod

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Profiel

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorgt dat de deadline van een project hoe dan ook gehaald wordt. Ook als dat betekent dat er in een weekend of avond wat langer doorgewerkt moet gaan worden. In ieder probleem zie je een oplossing. Je schakelt snel en laat je niet uit het veld slaan. Die rust weet je over te brengen op je team: samen zetten jullie de schouders eronder. Verder heb je:

  • Minimaal een mbo 4-diploma bouwkunde of vergelijkbaar niveau
  • Minimaal 4 jaar ervaring als uitvoerder of in een vergelijkbare functie
  • Een rijbewijs B
Doorsturen