Installatiebeheerder HCCC Rosmalen

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10001432
 • Locatie Rosmalen
 • Type overeenkomst Via YER

Over deze vacature

Dankzij innovatieve en slimme installatietechniek zullen gebouwen de komende jaren comfortabeler, veiliger én duurzamer worden. De installatietechniek binnen een gebouw is bepalend voor het comfort dat je ervaart als gebruiker van een gebouw. In de zogenoemde ‘smart buildings’ vind je installaties die data verzamelen en met elkaar in verbinding staan. Om deze installaties optimaal te kunnen bedienen, zijn we voor Heijmans Utiliteit op zoek naar betrokken en klantgerichte Installatiebeheerders. 

Heijmans streeft ernaar te garanderen dat gebouwen en installaties jarenlang zorgeloos functioneren. Die taak pakken ze zo veel mogelijk proactief op, door gebouwen op afstand 24/7 te monitoren en aan de bel te trekken vóór er een storing optreedt. Het doel is het voorkomen van verstoringen in het bedrijfsproces van de opdrachtgevers. 

De storingsmeldingen van de installaties worden automatisch bij Heijmans gemeld. Als Installatiebeheerder pak jij de regie en je beoordeelt aan de hand van het gebouwbeheersysteem van de opdrachtgever de storing. Je doorgrondt de installaties en op basis van je kennis en ervaring stel je vast wat de vervolgacties moeten zijn. Je kunt hierbij denken aan aanpassing van instellingen, het monitoren van de installatie over een langere periode, het aansturen van een buitendienstmedewerker en/of het uitbrengen van een advies naar de klantverantwoordelijke. Onze klanten vertrouwen op jouw correctheid en op de volledigheid van jouw informatie.

Functie

Je gaat in deze functie werken voor het Heijmans Customer Care Center in Rosmalen: een nieuwe, landelijk opererende afdeling van Heijmans Utiliteit. De werksfeer is er dynamisch, energiek en er zijn volop kansen om je verder te ontwikkelen. Het team bestaat uit Customer Care Medewerkers en Installatiebeheerders.

Heijmans Utiliteit ontwikkelt hoogwaardige utilitaire gebouwen in de marktsegmenten gezondheidszorg, (semi) overheid, datacenters, commercieel vastgoed en hightech clean industrie. Het is een onderdeel van Heijmans, een beursgenoteerde onderneming die naast utiliteitsbouw en installatietechniek ook actief is in vastgoed, woningbouw en infra.

De Installatiebeheerder werkt in ploegendienst en vormt met de andere Customer Care Medewerkers een team. Je legt verantwoording af aan de Afdelingsleider van het HCCC.

Bedrijf

Heijmans Bouw & Techniek is een onderdeel van Heijmans, een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseren ze toegevoegde waarde voor hun klanten.

Je werkt in deze functie op een van de projectlocaties met name binnen de Randstad. Voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn het Nationaal Militair Museum in Soesterberg en het Timmerhuis in Rotterdam. Actuele projecten zijn de Rechtbank AmsterdamEMA Amsterdam en Hart van Zuid in Rotterdam.

Aanbod

 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan ze altijd voor elkaar klaar en komen ze regelmatig samen om successen te vieren.
 • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via de eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé: ze sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Een auto, laptop en smartphone van de zaak.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao metaal en techniek.

Profiel

 • Je hebt minimaal een mbo+ opleiding op het gebied van Installatietechniek
 • Je hebt aantoonbaar kennis van de werktuigbouwkundige installaties (verwarming, koeling, luchtbehandeling, klimaat etc.)
 • Kennis van meet- en regeltechniek
 • Diploma’s van de volgende opleidingen KLI-A, KLI-C, maar zeker ook MRK-A en MRK-C
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
 • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
Doorsturen