Projectleider W services

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10001439
  • Locatie Leiden
  • Type overeenkomst Via YER

Over deze vacature

De vestiging Leiden telt ongeveer 140 collega’s en bestaat uit drie afdelingen: het bedrijfsbureau, de afdeling services en de afdeling projecten. Werken bij Heijmans Leiden betekent dat je de voordelen hebt van een regiogerichte organisatie, maar ook de voordelen van het grotere bedrijf op de achtergrond.

Functie

Gebouwen en installaties worden alsmaar complexer. Er is een groeiende vraag naar totaaloplossingen om op een efficiënte en effectieve manier een compleet gebouw te ontwerpen en te realiseren. Dit maakt de rol van Projectleider Werktuigbouwkunde bij Heijmans Bouw & Techniek tot een uitdaging. Je gaat in deze functie deel uitmaken van een van Nederlands meest vernieuwende bedrijven in de bouwsector!

Als Projectleider ligt jouw uitdaging in het optimaal realiseren van de integrale projecten,waar jij verantwoordelijk voor bent. Dit zijn projecten van circa 100.000 euro tot 3 miljoen euro. In samenwerking met je team ben je verantwoordelijk voor de planning, materieel- en materiaalvoorziening voor één of meerdere projecten en streef je continu naar een hoge klanttevredenheid. Je optimaliseert het uitvoeringsproces en bent iedere keer weer op zoek naar verbeteringspotentieel. Binnen deze afwisselende functie ben je financieel verantwoordelijk voor jouw project en draag jij mede zorg voor de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden. Ook ben jij het ‘gezicht’ van Heijmans en ga jij in gesprek met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers.

Bedrijf

Heijmans Bouw & Techniek is een onderdeel van Heijmans, een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseren ze toegevoegde waarde voor hun klanten.

Je werkt in deze functie op één van de projectlocaties met name binnen de Randstad. Voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn het Nationaal Militair Museum in Soesterberg en het Timmerhuis in Rotterdam. Actuele projecten zijn de Rechtbank AmsterdamEMA Amsterdam en Hart van Zuid in Rotterdam.

Aanbod

Bij Heijmans hebben we aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. Ze zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat ze doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat ze bedenken, kunnen ze ook maken. Daar zijn ze dan ook trots op. Hun kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren ze elkaar om iedere dag beter te worden. De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden zij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Profiel

  • Je beschikt over een mbo+ of hbo-diploma in de richting van Werktuigbouwkunde
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt affiniteit met werken in de utiliteitsmarkt (bouw, techniek, facility management)
  • Je kunt contractuele voorwaarden vertalen naar praktisch passende dienstverlening voor je klant en opdrachtgever. Hierbij ben je initiatiefrijk en staan de klantvraag en kwaliteit voor jou voorop
Doorsturen