Werkvoorbereider E Utiliteit Services Projecten

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede Arbeidsvoorwaarden
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10000029
 • Locatie Leiden
 • Type overeenkomst Via YER

Over deze vacature

Een geel hart, zo noemen je collega’s de trots die zij voelen voor de bijzondere projecten die Heijmans realiseert. Als werkvoorbereider elektrotechniek zorg je dat de bouwmaterialen precies op tijd op locatie zijn en door de juiste monteurs worden uitgevoerd. Dankzij jou lopen projecten in de regio van Leiden precies volgens schema.

Functie

Van projectmanagers tot uitvoerende collega’s en van leveranciers tot onderaannemers: jij beweegt je moeiteloos tussen alle betrokken partijen. Je onderhoudt contact met leveranciers, vraagt offertes op die je vervolgens boordeelt, plant werkzaamheden voor monteurs in en je zorgt dat materiaal altijd op tijd aanwezig is. Ook toets je of alle documenten van onderaannemers voldoen aan de contractvorm van desbetreffend project.


Je bent werkzaam vanuit ons kantoor in Leiden, maar je zult ook regelmatig op de bouwlocatie voor overleg met het bouwteam zijn. Hier houd je de lijnen met de hoofduitvoerder en de leidinggevend monteur kort. Je berekent of er meer- of minderwerk is, ziet erop toe dat de werkzaamheden volgens planning verlopen en checkt tussentijds ook of het financiële plaatje nog klopt.


In jouw projecten krijg je te maken met installaties als noodaggregaten, technische automatisering en voedingssystemen. De locaties maken de projecten complex. Deze zijn namelijk vaak door veel mensen in gebruik. Daarom zorgen we dat grote ziekenhuizen de beste noodstroomvoorziening krijgen, de elektriciteit van datacentra nooit uitvalt en het personeel in overheidsgebouwen altijd hun werk kan blijven doen. Soms is de bouwtijd kort. Dat vraagt om een doordachte planning. Als werkvoorbereider ben je overal op voorbereid: jij zorgt dat jouw planning altijd klopt.


Bedrijf

Op het regiokantoor van Heijmans Utiliteit in Leiden werken ongeveer 150 collega’s. Samen staan we voor uitdagende serviceprojecten in de omgeving van Leiden. Je bent een belangrijke schakel tussen engineers, projectmanagement en je collega’s in de uitvoering en krijgt daarom veel verantwoordelijkheid. Met de sfeer zit het goed. Je collega’s zijn loyaal en houden van gezelligheid: zo bakken we iedere vrijdag friet en sluiten we de week samen af met een drankje.

Aanbod

 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Een smartphone, tegen een kleine meerprijs zelfs de allernieuwste.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao kleinmetaal.

Profiel

 • Minimaal een mbo 4-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau
 • Vijf jaar ervaring als werkvoorbereider of in een vergelijkbare functie
 • Bij voorkeur kennis van Revit en BIM. Heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem. Je collega’s helpen je met deze programma’s en je kunt (interne) trainingen volgen.
Doorsturen