(1e) servicemonteur E Utiliteit Services

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10000035
  • Locatie Amsterdam
  • Type overeenkomst Via YER

Over deze vacature

Je komt te werken bij Heijmans Bouw & Techniek in Amsterdam. Dit is een vestiging met circa 150 medewerkers. Zij werken samen aan uitdagende projecten binnen de marktsegmenten gezondheidszorg, overheid, datacenters en hightech clean industrie. Je team bestaat uit een aantal enthousiaste installatiecollegae, aangevuld met bouwtechnici die in een gezonde mix van jong talent en senior deskundigheid samenwerken om de projecten tot een succes te maken. Voorbeelden van projecten zijn het  Vrouw & Kind Centrum in Spaarne Gasthuis  en de  Universiteit van Amsterdam.

Functie

Na ingebruikname van een gebouw wordt beheer en onderhoud van groot belang. Storingen worden verholpen en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Kortom; de installaties moeten optimaal blijven draaien en dit maakt de rol van Servicemonteur bij Heijmans Utiliteit een uitdaging.


 Als Servicemonteur Elektrotechniek ben je binnen deze zelfstandige job verantwoordelijk voor het onderhouden en wijzigen van elektrotechnische installaties, zoals data, zwakstroom, brandmeld en beveiliging, voor onze opdrachtgevers binnen de Utiliteit. Tevens ben je een aanspreekpunt voor deze opdrachtgever met betrekking tot storingen en reparaties. Verder begeleid je onze partners bij het onderhoud van specifieke installaties. Het rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen behoren tot de werkzaamheden. Je werkt voornamelijk in teamverband, maar incidenteel ook zelfstandig in een dynamische omgeving.

Bedrijf

Een geel hart, zo noemen je collega’s de trots die zij voelen voor de bijzondere projecten die Heijmans realiseert. Als (1e) servicemonteur E Utiliteit Serivces zorg je ervoor dat de services werkzaamheden in de regio Amsterdam verlopen volgens schema.

Aanbod

Marktconform salaris

Profiel

  • Je hebt een installatietechnische of elektrotechnische opleiding op mbo-niveau
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie binnen een elektrotechnische omgeving
  • Je hebt een sterk organisatorisch vermogen en een dienstverlenende, klantgerichte instelling.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen.
  • Je bent bereid om mee te draaien in de storingsdienst (uitgangspunt = 1 x per 6 weken). Aanvullende informatie vacature
Doorsturen