Projectleider Elektrotechniek Utiliteit grote projecten

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede Arbeidsvoorwaarden
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10000038
  • Locatie Randstad
  • Type overeenkomst Via YER

Over deze vacature

Met de nieuwe projecten die afgelopen periode zijn verworven, liggen de utilitaire activiteiten van Heijmans op koers. De omzet is toegenomen waarbij ook het projectenbedrijf groei laat zien. Om deze groei door te zetten zijn we binnen ons projectenbedrijf op zoek naar Projectleiders E. Je gaat in deze functie deel uitmaken van een van Nederlands meest vernieuwende bedrijven in de bouwsector!

Functie

Als Projectleider E binnen Heijmans Bouw & Techniek ligt jouw uitdaging in het optimaal realiseren van onze grote integrale en multidisciplinaire projecten waar jij verantwoordelijk voor bent. In samenwerking met je team ben je verantwoordelijk voor de planning, materieel- en materiaalvoorziening voor één of meerdere projecten en streef je continu naar een hoge klanttevredenheid.  Je optimaliseert het uitvoeringsproces en bent iedere keer weer op zoek naar verbeteringspotentieel. Binnen deze afwisselende functie ben je financieel verantwoordelijk voor jouw project en draag jij mede zorg voor de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden. Ook ben jij het ‘gezicht’ van Heijmans en ga jij in gesprek met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers.

Bedrijf

Heijmans Bouw & Techniek is een onderdeel van Heijmans, een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten.


Je werkt in deze functie op een van onze projectlocaties met name binnen de Randstad. Voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn het Nationaal Militair Museum in Soesterberg en het Timmerhuis in Rotterdam. Actuele projecten zijn de Rechtbank Amsterdam, EMA Amsterdam en Hart van Zuid in Rotterdam. Kortom grote interessante projecten.

Aanbod

Markt conform salaris

Profiel

  • Je beschikt over een hbo of universitair diploma, richting Elektrotechniek met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring binnen de bouwbranche.
  • Je hebt affiniteit met werken in de utiliteitsmarkt (bouw, techniek, facility management).
  • Je kunt contractuele voorwaarden vertalen naar praktisch passende dienstverlening voor je klant en opdrachtgever. Hierbij ben je initiatiefrijk en staan de klantvraag en kwaliteit voor jou voorop.
  • Gezien de standplaats van onze projecten woon je bij voorkeur in de Randstad of het midden van het land.
  • Pro actief, verbinder binnen de groep, vernieuwend in methoden en technieken.
Doorsturen