(1e) servicemonteur W Utiliteit Services Amsterdam

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede Arbeidsvoorwaarden
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10000033
 • Locatie Amsterdam
 • Type overeenkomst Via YER

Over deze vacature

Je komt te werken bij Heijmans Bouw & Techniek in Amsterdam. Dit is een vestiging met circa 150 medewerkers. Zij werken samen aan uitdagende projecten binnen de marktsegmenten gezondheidszorg, overheid, datacenters en hightech clean industrie. Je team bestaat uit een aantal enthousiaste installatiecollegae, aangevuld met bouwtechnici die in een gezonde mix van jong talent en senior deskundigheid samenwerken om de projecten tot een succes te maken. Voorbeelden van projecten zijn het  Vrouw & Kind Centrum in Spaarne Gasthuis  en de  Universiteit van Amsterdam.

Functie

Na ingebruikname van een gebouw, wordt beheer en onderhoud van groot belang. Installaties moeten gesmeerd blijven lopen, storingen worden verholpen en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Kortom; de installaties moeten optimaal blijven draaien en dit maakt de rol van Servicemonteur bij Heijmans Utiliteit een uitdaging.


Gebouwen en installaties worden alsmaar complexer. Vanuit de klant is er een groeiende vraag naar totaaloplossingen om op een efficiënte manier een compleet gebouw te ontwerpen en te realiseren. Wanneer de klant het gebouw in gebruik neemt, wordt beheer en onderhoud van groot belang. Installaties moeten gesmeerd blijven lopen, storingen worden verholpen en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Kortom; de installaties moeten optimaal blijven draaien en dit maakt de rol van Servicemonteur Werktuigbouwkunde bij Heijmans Utiliteit een uitdaging. Tevens ga je in deze functie deel uitmaken van het meest vernieuwende bedrijf in de Nederlandse bouwsector!


Als Servicemonteur Werktuigbouwkunde ben je binnen deze zelfstandige job verantwoordelijk voor het onderhouden en wijzigen van werktuigbouwkundige installaties, zoals CV- en luchtbehandelingssystemen, stoominstallaties, bodemopslag op locatie, voor onze opdrachtgevers binnen de Utiliteit. Tevens ben je een aanspreekpunt voor deze opdrachtgever met betrekking tot storingen en reparaties. Verder begeleid je onze partners bij het onderhoud van specifieke installaties. Het rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen behoren tot de werkzaamheden. Je werkt voornamelijk in teamverband, maar incidenteel ook zelfstandig in een dynamische omgeving.

Bedrijf

Een geel hart, zo noemen je collega’s de trots die zij voelen voor de bijzondere projecten die Heijmans realiseert. Dankzij jou als (1e) servicemonteur lopen de projecten in de regio Amsterdam volgens schema.

Aanbod

Salaris marktconform

Profiel

 • Je hebt een installatietechnische of werktuigbouwkundige opleiding op mbo-niveau, eventueel aangevuld met specifieke cursussen op het gebied van services, onderhoud en regeltechniek.
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie in de werktuigbouwkundige utiliteitsbranche.
 • Je hebt een sterk organisatorisch vermogen en een dienstverlenende, klantgerichte instelling.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband op professioneel niveau werken.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen.
 • Je bent bereid om mee te draaien in de storingsdienst (uitgangspunt = 1 x per 6 weken).
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je vindt het vanzelfsprekend dat niet alle werkzaamheden binnen kantoortijden plaatsvinden Aanvullende informatie vacature
Doorsturen