Contractbeheerder/manager

Doorsturen
 
 • Aanbod €50.000 - €80.000
 • Functiegroep Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10001223
 • Locatie Drachten
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Als contractbeheerder techniek bij Heijmans Bouw & Techniek ben je de schakel tussen onze klanten in het noorden van het land en de servicemonteurs. Jij zorgt dat onderhoud bij grote panden als een hogeschool, een zorginstelling of een complex kantorenpand tijdig wordt uitgevoerd. En ondertussen leer je de klant goed kennen: jij weet hoe we van serviceprojecten samen een succes gaan maken.

Functie

Dit ga je doen

Voor klanten ben jij hét gezicht van Heijmans. Jij zorgt dat we afspraken in onderhoudscontracten nakomen en dat rekeningen op tijd door de klant betaald worden. Ook let je er op dat onderhoud op tijd wordt uitgevoerd en dat de juiste monteurs op de juiste plek zijn. En al plan je de monteurs niet zelf in: je bent er wel verantwoordelijk voor dat de werkvoorbereider dit tijdig doen. Jouw relatie met de monteurs is dan ook erg belangrijk. Zij moeten jouw afspraken uiteindelijk gaan waarmaken. Daarom mogen ze je ook altijd bellen met vragen.

De helft van je tijd rijd je van klant naar klant. Hier luister je naar de wensen van de opdrachtgever. Soms komt het voor dat die meer wil dan alleen onderhoud. Er moet bijvoorbeeld iets verbouwd worden. In dat geval stel jij een offerte op. Is de klant akkoord? Dan zorg jij dat de werkzaamheden worden uitgevoerd. De andere helft van je tijd zit je op kantoor. Hier zorg je dat de financiële doelstellingen van serviceprojecten gehaald worden en houd je het overzicht op lopende contracten. Dit kan gaan om kleine contracten onder de 250.000 euro, maar ook om grote serviceprojecten boven een miljoen euro. Je beheert altijd meerdere contracten, gemiddeld tussen de vier en tien.

De plekken waar je komt? Dat zijn vooral grote bedrijven met complexe elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Denk aan de Hanzehogeschool Groningen, het ziekenhuis Tjongerschans of de locaties van Politie Noord Nederland. Het mooiste is dat iedere klant anders is. Aan jou de uitdaging om een duurzame relatie op te bouwen met al onze klanten!


Bedrijf

Jouw team

Onze vestiging van Heijmans Utiliteit in Drachten heeft twee afdelingen: Services en Projecten. Samen met veertig collega’s van Services sta je voor een grote uitdaging. Als vestiging zijn we namelijk flink aan het groeien. Dat draagt bij aan een prettige, positieve sfeer. Hier hebben collega’s veel voor elkaar over, hebben we een open cultuur en zeggen mensen dat ze zich snel thuis voelen.

Werken bij Heijmans

Bij Heijmans hebben we aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat we bedenken, kunnen we ook maken. Daar zijn we dan ook trots op. Onze kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren we elkaar om iedere dag beter te worden. De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.


Aanbod

Wat je van ons mag verwachten
 • Een jaarcontract bij YER, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden bij Heijmans.
 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • 13 ADV dagen .


Profiel

Jij kunt goed zelfstandig werken en bent ondernemend. Keuzes maken gaat je goed af. Collega’s en klanten weet je te overtuigen en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In alles wat je doet, staat de klant centraal. Ook heb je een luisterend oor voor de monteurs. Jouw communicatieskills zijn dan ook prima op orde. Verder heb je:

 • Minimaal een hbo-diploma werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar niveau.
 • Technisch inzicht en een commerciële drive.
 • Gevoel voor financiën.
 • Een rijbewijs B.


Doorsturen