Talent Development Programme - Gebouwgebonden installatietechniek

Doorsturen
 
 • Aanbod €35.000 - €60.000
 • Functiegroep Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10001157
 • Locatie Utrecht
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Dagelijks werken installateurs, bouwbedrijven en ingenieursbureaus aan het verbeteren en verduurzamen van gebouwen die steeds slimmer worden: Smart Buildings. Hiervoor zijn getalenteerde technici nodig, die up-to-date zijn met de modernste installatietoepassingen. 

Je wordt in twee jaar tijd opgeleid in meerdere technische disciplines én ontwikkelt soft- en business skills, die goed van pas komen wanneer je straks werkt aan de gebouwen van de toekomst! Wil jij je ontwikkelen tot zo’n volleerd installatietechnicus die de gebouwen van de toekomst mede vormgeeft? Kies dan voor het Talent Development Programme Installatietechniek. 


Functie

Tijdens dit Talent Development Programme leer je over het ontwerp, onderhoud, beheer óf de realisatie van gebouwen. Dit doe je door het intensieve opleidingsprogramma te doorlopen en daarnaast werkervaring op te doen bij een installatiebedrijf. Je werkt als engineer of werkvoorbereider binnen complexe bouwprojecten. Een uitdagende en belonende combinatie van leren en werken dus! Het programma vindt plaats in samenwerking met:

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) is dé specialist als het gaat om inhoudelijke vakken voor installatietechniek. Je neemt voor het Talent Development Programme deel aan de Associate degree opleiding Gebouwgebonden Installatietechniek (GGIT). Het unieke aan deze opleiding is dat de docenten specialisten zijn uit de markt en zelf werkzaam zijn bij toonaangevende bedrijven. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer het maken van een installatietechnisch ontwerp, duurzaamheidskeuzes, bepalen energieprestatie, kostenraming, onderhoud, wet- en regelgeving. Na het succesvol afronden van dit tweejarige ontwikkeltraject ontvang jij je Associate degree GGIT. 

YER staat voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan groei, prestatie en werkplezier. Deze visie delen wij samen met Boertien Vergouwen Overduin, dé specialist in het verzorgen van trainingen in soft- en business skills. De trainingen worden gegeven door ervaren trainers en acteurs, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Het programma biedt leerlijnen die betrekking hebben op klantgerichtheid, communicatie, management & leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Samen staan we voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, waar leren moet leiden tot resultaat en je verder helpt je persoonlijke doelen te realiseren!


Bedrijf

YER Vastgoed, Bouw & Infra biedt je de kans om op vaste of tijdelijke basis aan de slag te gaan bij toonaangevende organisaties door heel Nederland. Wij hebben een indrukwekkend netwerk opgebouwd variërend van ingenieurs- en adviesbureaus tot aannemers en vastgoedpartijen. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven. Samen halen we het maximale uit je carrière!

Aanbod

 • Vast dienstverband bij YER;
 • 25 vakantiedagen, aangevuld met ADV dagen conform het bedrijf waar je werkt;
 • Salaris obv werkervaring.


Profiel

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde, ICT of vergelijkbaar. Bij voorkeur aangevuld met 0-3 jaar werkervaring bij een installateur. 
 • Óf je hebt een afgeronde hbo-opleiding riching technische bedrijfskunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, bouwkunde, technische natuurkunde, ruimtelijke ontwikkeling of vergelijkbaar.
 • Leergierig, communicatief sterk en besluitvaardig.


Doorsturen