Klantmanager utiliteit

Doorsturen
 
 • Aanbod €35.000 - € 80.000
 • Functiegroep Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10001222
 • Locatie Drachten
 • Contract In dienst van YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Niet één, maar 300 bankgebouwen continu in optimale technische staat houden. Of tientallen scholen of zorgen voor continuïteit in een groot ziekenhuis. Bij deze en andere grootschalige onderhoudscontracten is voortdurende afstemming met de klant essentieel. Als klantmanager in de regio Noord realiseer jij soepele samenwerkingen met klanten, waardoor Heijmans zijn meerwaarde dubbel en dwars kan bewijzen.

Functie

Dit ga je doen

Jij stuurt een team van ongeveer vijftien tot twintig collega’s aan. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van servicecontracten die Heijmans met opdrachtgevers in Groningen, Drenthe en Friesland heeft. Als klantmanager bewaak jij de grote lijnen en zorg je ervoor dat onze vestiging een nog hogere klanttevredenheid scoort. Dat doe je door te bouwen aan duurzame relaties met klanten. Zo heb je wekelijks contact met budgetverantwoordelijken bij jouw opdrachtgevers en voer je onder meer klanttevredenheidsgesprekken en periodebesprekingen.

Verbeteren, verslimmen, verduurzamen. Dat is de strategie van Heijmans. Maar wat betekent dit voor jouw contracten? Dat zoek jij uit. Je zet de koers uit, brengt deze over op je team en houdt ze continu in het vizier. Samen ga je voor uitmuntende en onderscheidende kwaliteit. Ook stimuleer je de verdere ontwikkeling van jouw team en de vestiging.

Welke en hoeveel contracten je onder je hoede krijgt, bepalen we in overleg met jou en je twee collega-klantmanagers. Het kan zijn dat je verantwoordelijk wordt voor één groot contract van bijvoorbeeld € 5 miljoen, maar het kunnen ook twintig kleinere contracten zijn of een combinatie van grote en kleine contracten. Samen kijken we wat past bij jouw wensen en kwaliteiten.


Bedrijf

Jouw team

Onze vestiging van Heijmans Utiliteit in Drachten heeft twee afdelingen: Services en Projecten. Samen met veertig collega’s van Services sta je voor een grote uitdaging. Als vestiging zijn we namelijk flink aan het groeien. Dat draagt bij aan een prettige, positieve sfeer. Hier hebben collega’s veel voor elkaar over, hebben we een open cultuur en zeggen mensen dat ze zich snel thuis voelen.

Werken bij Heijmans

Bij Heijmans hebben we aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat we bedenken, kunnen we ook maken. Daar zijn we dan ook trots op. Onze kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren we elkaar om iedere dag beter te worden. De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.


Aanbod

Wat je van ons mag verwachten
 • Een jaarcontract bij YER, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden bij Heijmans.
 • Je salaris wordt gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en prestaties. Wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen.
 • Een smartphone (voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste), een laptop en een auto van de zaak.
 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Goede balans tussen werk en privé: we houden het aantal overuren in de gaten en het is in overleg altijd mogelijk om thuis of op een andere locatie te werken.
 • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV.


Profiel

Dit ben jij

Ambitie en ondernemerschap, dat zijn eigenschappen die jou op het lijf geschreven zijn. Het kan zomaar zijn dat we jou over een paar jaar in een andere functie aantreffen. Want jij wilt je graag verder ontwikkelen en houdt van nieuwe uitdagingen. Afwachten is niet jouw stijl. Zie jij kans om meer uit een contract te halen? Of om jouw team verder te professionaliseren? Dan ga je daarvoor en neem je het initiatief. Hierachter schuilt een duidelijke visie, gecombineerd met een sterk marktinzicht.

Verder heb je:

• Een hbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting (technische) bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of elektrotechniek.

• Affiniteit met techniek en bij voorkeur relevante werkervaring.

• Een rijbewijs B.


Doorsturen