Uitvoerder Aansluitleidingen Lelystad

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10001166
  • Locatie Lelystad
  • Type overeenkomst Via YER
  • Branche Energy, Gas, Water

Over deze vacature

Voor de aannemer Baas B.V. is YER momenteel zoekende naar een uitvoerder op het gebied van aansluitleidingen die zich bezig gaat houden met de voorbereiding van ondergrondse infra projecten. Dit gaat om multidisciplinaire projecten met als standplaats Lelystad.

Functie

Als Uitvoerder Aansluitleidingen ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de uitvoering van projecten in het aansluitleidingsproces, waarbij de werkvoorbereiders jouw rechter- én linkerhand zijn.

Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden hoort tot jouw takenpakket en daarbij stuur je de ploegen buiten en externe partijen aan tijdens de uitvoering. Jij zorgt daarbij voor een optimale en efficiënte inzet van de Baas-middelen.

Daarnaast bewaak je de kosten en opbrengsten van projecten en zorg je voor een juiste en tijdige administratieve afhandeling. Je signaleert meer- en minderwerk en bent goed op de hoogte van de contracteisen en de ontwikkelingen van jouw projecten. Je staat sterk in je schoenen en coacht en motiveert de ploegen waar nodig om ons beleid in het kader van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn uit de dragen en te zorgen voor een juiste afronding van jouw projecten binnen financiële en planmatige kaders.


Binnen deze functie heb je veel contact met klanten en ben jij degene die de ploegen aanstuurt. Je stuurt hierbij zo'n drie tot vier ploegen aan (12 - 16 man). Doordat het veel korte projecten zijn zal je veel ad-hoc moeten schakelen, wat je als een mooie uitdaging kunt zien. Daarnaast is er voldoende groei- en ontwikkel perspectief binnen de vestiging Lelystad en Baas zelf.

Bedrijf

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zodoende zoekt YER samen met Baas collega's met ambitie. Baas staat voor:

✓Veilig werken

✓Meesterschap

✓Menselijk

✓Oprecht


Aanbod

  • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen en 13 ADV dagen.
  • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
  • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.


Profiel

Je bent in het bezit van een mbo-diploma in de richting van techniek. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring opgedaan in de uitvoering, bij voorkeur in onze branche.Je toont eigenaarschap en drive en bent bovendien een teamspeler.Je beschikt over natuurlijk leiderschap, kunt coachen en sturen en je blijft jezelf op dit gebied altijd ontwikkelen.

Je bent gewend om veel ‘ad-hoc-klussen’ op te pakken en snel te schakelen en gaat hierbij planmatig en georganiseerd te werk. Je bent klant- en resultaatgericht ingesteld.

Doorsturen