Werkvoorbereider E services

Doorsturen
 
 • Aanbod €35.000 - €50.000
 • Functiegroep Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10001046
 • Locatie Drachten
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Gebouwen en installaties worden alsmaar complexer. Er is een groeiende vraag naar totaaloplossingen om op een efficiënte en effectieve manier een compleet gebouw te ontwerpen, te realiseren én te onderhouden. Een goede voorbereiding en controle op de voortgang van werkzaamheden is hierbij van essentieel belang. Dit maakt de rol van Werkvoorbereider Elektrotechnische Installaties bij Heijmans Utiliteit tot een uitdaging. Je gaat in deze functie deel uitmaken van een van Nederlands meest vernieuwende bedrijven in de bouwsector!

Als Werkvoorbereider E ben je in samenwerking met de contractbeheerder verantwoordelijk voor de planning, materieel- en materiaalvoorziening voor één of meerdere onderhoudscontracten. Op basis van je kennis op het gebied van werkmethoden lever je een bijdrage aan het beoordelen van offertes en aan contractvorming. Je stelt calculaties en offertes op en je signaleert meer-/ minderwerk. Binnen deze afwisselende functie heb je veel interne en externe contacten betreffende de voorbereiding van diverse onderhoudscontracten met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers. Je hebt een grote passie voor elektrotechnische installaties en verliest het belang van de klant nooit uit het oog.

Functie

Je werkt in deze functie bij Heijmans Utiliteit, vestiging Drachten. Dit is een middelgrote vestiging bestaande uit circa 80 medewerkers die integraal met elkaar samenwerken. Het team bestaat uit een aantal enthousiaste installatiecollegae aangevuld met bouwtechnici. Dit is een mix van jong talent en ervaren deskundigheid. Zij werken nauw met elkaar samen om de projecten tot een succes te maken.

Jouw werkgebied strekt zich uit over de 3 noordelijke provincies van het land met o.a. klanten als Ziekenhuis Tjongerschans, Ziekenhuis Nij Smellinghe, Hanzehogeschool Groningen en Politie Noord Nederland.

De sfeer binnen de vestiging is dynamisch en informeel, waarbij resultaatgerichtheid, eigenaarschap en samenwerking de kernwaarden zijn. Je komt terecht in een bevlogen en hecht team, een gevarieerde mix van jong talent en ervaren professionals waarin alle disciplines goed vertegenwoordigd zijn.

Bedrijf

We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in. Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in onze sector. Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Aanbod

Werken bij Heijmans betekent dat je mee kunt bouwen aan de ruimtelijke inrichting van Nederland. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer: we werken aan mooie projecten en complexe uitdagingen. Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. Daarbij zijn allerlei loopbaanopties en carrièrepaden mogelijk. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met technische universiteiten. Daarnaast hebben we aandacht voor jouw persoonlijke drijfveren en een goede werk-privébalans

Profiel

Vanuit je betrokkenheid weet je wat we als Heijmans willen bereiken en daar wil je graag je bijdragen aan leveren. Je steekt je handen uit de mouwen en houd je aan de gemaakte werkafspraken. Samenwerken met je het team geeft je energie en je weet als geen ander dat we samen verder komen dan ieder voor zich alleen.

 • Je hebt een opleiding op minimaal mbo 4-niveau, in de richting van Elektrotechniek
 • Je hebt aantoonbaar kennis van elektrotechnische installaties
 • Je hebt circa 3 jaar relevante werkervaring bij voorkeur binnen de utiliteit
 • Je hebt een sterk organisatorisch vermogen en een klantgerichte instelling
 • Je bent stressbestendig en flexibel
 • Je kunt goed plannen
Doorsturen