Researcher

Doorsturen
 
 • Aanbod € 11,- per uur + evt. bonus
 • Vakgebied HR
 • Dienstverband Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10000964
 • Locatie Amsterdam, Breda, Eindhoven of Rotterdam
 • Type overeenkomst Werken bij YER
 • Branche HR, Sales & Marketing

Over deze vacature

Studeer jij of heb je een tussenjaar en ben je geïnteresseerd in een interessante en leerzame bijbaan in de recruitment? Kom dan als Researcher werken bij YER Executive!

Functie

Als Researcher ga je op zoek naar potentiële kandidaten om de perfecte match te maken met onze opdrachtgevers. Je bent onderdeel van een team van Researchers, waarbij samenwerking voorop staat en je op een leuke manier kennis maakt met de huidige arbeidsmarkt. Het is bijbaan waarin je zowel jouw analytische als communicatieve skills verder kunt ontwikkelen en je veel te weten komt over de ins & outs van organisaties. Je netwerk krijgt in een korte periode een flinke boost en heeft een positieve invloed op jouw toekomstige carrière!

Op basis van de informatie over de opdrachtgever, de gestelde criteria en aspecten die iets vertellen over de ambities en/of interessegebieden, stel je een initiële search op. Vervolgens leg je het eerste contact, weet de kandidaten te enthousiasmeren voor de betreffende positie, en plant vervolgcontactmomenten in met de consultants. Jij draagt zorg voor het aandragen van een longlist. De uitkomsten van de search, reacties van kandidaten en jouw bevindingen houd je bij, zodat de voortgang gemonitord en gerapporteerd kan worden naar de opdrachtgever. Op deze manier lever je marktinzicht waarmee de consultant de opdrachtgever kan adviseren. Af en toe ga je met de Consultant mee naar de opdrachtgever om een beter beeld te krijgen van de organisatie en de positie. Op deze manier krijg je meer feeling met het researchtraject.

Bedrijf

YER is al ruim 30 jaar een gerenommeerde en bekende speler daar waar het gaat om werving & selectie van hoogopgeleiden, zowel voor vaste dienstverbanden als tijdelijke projecten. Of iemand nu aan het begin van zijn/haar carrière staat of reeds enkele jaren werkervaring heeft. Gedurende de carrière van een kandidaat heeft deze op verschillende momenten contact met YER. Door met gespecialiseerde teams en consultants te werken weten we wat er speelt in een bepaalde sector en aan welke competentie- en kennisontwikkelingen een functie onderhevig is. Hierdoor zijn wij in staat meerwaarde te bieden aan organisaties die vooruit willen en beseffen dat hun medewerkers een substantiële bijdrage leveren aan het succes van de onderneming. De collega's bij YER werken met passie en enthousiasme en hebben een intrinsieke interesse in wat mensen beweegt. Er worden bij YER veel feestjes georganiseerd en je gaat met collega's regelmatig een borrel drinken of een hapje eten, op kantoor of ergens in de stad. Humor staat hoog in het vaandel.

YER is daarnaast het grootste zelfstandige niet beursgenoteerde werving & selectie, Interim Management en detacheringsbureau van Nederland. YER groeit volgens eigen strategie, autonoom en op basis van ondernemerschap van onze Consultants. Wij belonen derhalve op basis van persoonlijke performance. Jij maakt het verschil en niet een diversiteit aan aandeelhouders op de achtergrond. Onze beloningsstructuur is dan ook niet afhankelijk van groepsresultaten.

YER Executive is een specialistisch label binnen de YER Group gericht op Werving & Selectie, Interim Management en Executive Search voor ervaren professionals, management- en directieposities. Vanuit de diverse (individuele) expertisegebieden vormen de consultants een verlengstuk van hun opdrachtgevers. Zij treden op als business partner daar waar het gaat om de vertaalslag van organisatiedoelstellingen naar matches met impact.

Aanbod

 • Flexibel arbeidscontract (16-24 uur)
 • € 11 per uur + bonus
 • Jonge, gedreven, outgoing collega's
 • Mobiele telefoon 

Profiel

 • Hbo/wo-student
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Nieuwsgierig en leergierig, flexibel qua inzet, teamspeler en enthousiast
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Doorsturen