Maintenance Technicians (5 ploegen)

Doorsturen
 
  • Aanbod In overleg
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-09188000
  • Locatie Nijmegen
  • Type overeenkomst Via YER, In dienst van opdrachtgever

Over deze vacature

Bij deze opdrachtgever bestaan er 4 productiearea’s. Elke Area bestaat uit meerdere afdelingen(secties). Een van deze secties is Lithografie welke valt onder Area1. Binnen deze sectie werken operators in 5 ploegen, technicians in 5 of 2 ploegen en engineers in dagdienst. Operators en technicians zijn allen werkzaam in de cleanroom. Het doel van de sectie lithografie is om een afdruk te maken van een patroon in een fotogevoelige laag. De aldus verkregen afdruk kan dan als maskering gebruikt worden in verdere processtappen bijvoorbeeld etsen en implantatie. De apparatuur welke hiervoor wordt gebruikt is afkomstig van ASML, TEL en SVG.

Functie

Voor de sectie Lithografie, welke valt onder Area 1, zijn wij op zoek naar een technician die uiteindelijk in de 5 ploegen werkzaam zal zijn. De 5 ploegen technician staat opgesteld voor het oplossen van storingen aan elektrische en mechanische componenten van de systemen in het toegewezen werkgebied. Daarnaast moet hij/zij in staat zijn om tegelijkertijd proces en machine gerelateerde verstoringen op te lossen. Ook preventief onderhoud bestaat tot het takenpakket. De uitvoering van de werkzaamheden zullen waar mogelijk volgens procedures, flow diagrammen of checklijsten worden uitgevoerd met als doel een hoge beschikbaarheid van apparatuur. Verantwoordelijkheden: Onderhouden van fabrieksstabiliteit, o.a. het afhandelen van OOC’s, het afhandelen van holdlots en LIF’s Uitvoeren 1e lijns onderhoud: deze werkzaamheden kenmerken zich door het maken van een eerste beoordeling van de storing en/of deze zelf afgehandeld kan worden d.m.v. voorschriften, of dat deze door een technician met specifieke specialisatie opgelost moet worden. In het eerste geval kan functionaris m.b.v. de voorschriften de storing verhelpen, in het tweede geval zorgt hij/zij voor een goede informatie-overdracht naar de 2de lijns support Uitvoeren 2e lijns onderhoud: deze werkzaamheden kenmerken zich door het oplossen van storingen waarvan de aanpak/oplossing niet direct voor de hand ligt d.m.v. voorschriften of waarbij een specifieke vaardigheid van een 2de lijns technician nodig is. De functionaris beoordeelt of de oplossing binnen zijn/haar verantwoordelijkheden/vrijheid van handelen kan worden uitgevoerd en stemt af met engineer over de gekozen aanpak. Vervolgens voert hij/zij de werkzaamheden uit en laat het resultaat toetsen door de verantwoordelijke engineer Verbeteringen, de functionaris neemt deel aan verbeterteams en TOP Preventief onderhoud, uivoeren van onderhoudsactiviteiten Opleiding, begeleidt operators techniek bij hun werkzaamheden Houdt rekening met veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu (VGWM)

Bedrijf

Onze opdrachtgever creëert oplossingen die beveiligde verbindingen mogelijk maakt voor een slimmere wereld. Voortbouwend op deze expertise op het gebied van High Performance Mixed Signal-elektronica, stimuleert dit bedrijf innovatie in de automobielsector, identificatie en mobiele industrie en in toepassingsgebieden, waaronder draadloze infrastructuur, verlichting, gezondheidszorg, industrieel, consumententechnologie en computergebruik.

Aanbod

Je komt in dienst bij YER en wordt gedetacheerd bij onze opdrachtgever. Wij bieden je: Goede arbeidsvoorwaarden (zoals een goede balans tussen werk en privé, pensioen, leaseauto, bonus model) Uitdagende opdrachten Uitstekende begeleiding door jouw consultant en de backoffice van YER Ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een Talent Development Programma met persoonlijke coach Intensieve begeleiding van internationale kandidaten (o.a. Nederlandse les, assistentie bij belastingaangifte en accommodatie) Coöperatief, resultaat- en relatiegedreven Vriendelijke atmosfeer en open cultuur Community/netwerk met andere Technology professionals van verschillende multinationals Evenementen en masterclasses met interessante sprekers en aansprekende bedrijven

Profiel

Mbo/hbo techniek (elektro, werktuigbouw, megatronica, metalektro) op WEB 4-niveau Gedisciplineerde werkhouding Kan functioneren onder hoge werkdruk Resultaatgerichte instelling Goede analytische vaardigheden Flexibiliteit m.b.t. beschikbaarheid buiten zijn eigen dienstrooster Basiskennis Engelse taal Leergierig, bereidheid tot het volgen van trainingen
Doorsturen