Electrotechnicus Bedrijfsvoertuigen

Doorsturen
 
  • Aanbod In overleg
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-09229700
  • Locatie Eindhoven
  • Contract In dienst van opdrachtgever

Over deze vacature

Het Research Center is binnen Product Ontwikkeling verantwoordelijk voor de bouw van proto voertuigen en het uitvoeren van beproevingen aan voertuigen en componenten, alsmede het maken of verwerven van de hiervoor benodigde delen. De Prototyping & Electro Test Workshop heeft de beschikking over een volledig ingerichte protobouw werkplaats en een elektro werkplaats, waar ook meerder HIL opstellingen (Hardware In de Loop) en een Drive Simulator staan opgesteld. Actuele onderwerpen zijn onder meer de ontwikkeling van elektrische en hybride trucks en de verder groeiende aandacht voor ADAS systemen (Advanced Driver Assist Systems).

Functie

Als elektrotechnicus (Voertuigsysteemtechnicus) ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van beproevingen aan elektrische voertuigsystemen (hard en software) en het meewerken aan de bouw van protovoertuigen. Daarnaast is ook het werken aan high-voltage systemen in toenemende mate een onderdeel van de werkzaamheden. In de dagelijkse praktijk werk je nauw samen met de Beproevingstechnici en Constructiegroepen binnen Product Ontwikkeling. Het takenpakket van de Voertuigsysteemtechnicus omvat onder meer: Het op- of ombouwen van elektrische voertuigsystemen in voertuigen of proefopstellingen aan de hand van principeschema’s of tekeningen Het programmeren van software in de diverse voertuigsystemen en het rapporteren hierover Het opbouwen of wijzigen van proefstanden voor beproeving van voertuigsystemen en het monteren c.q. installeren van meetmiddelen en –apparatuur Het diagnosticeren van voertuigsystemen, waarbij het bedienen van analyseapparatuur of het maken van een testrit een activiteit kan zijn Het analyseren van storingen of afwijkingen, vaststellen van de oorzaken en aandragen en uitvoeren van oplossingen Het maken van rapportages over de resultaten van de beproevingen

Bedrijf

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. YER Technology heeft een stevige positie in de technische sector en heeft een groot netwerk in disciplines als hightech, automotive, marine, oil & gas en manufacturing. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak hebben we een langlopende samenwerking met onze opdrachtgevers. Daarnaast mogen we ons preferred supplier noemen van een aantal gerenommeerde multinationals en toeleveranciers. Zo hebben wij een ruim aanbod van opdrachten door heel Nederland en is er altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities.

Aanbod

We belonen jouw inzet en prestaties bovendien met een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Onze arbeidsvoorwaarden op een rij: Concurrerend vast salaris, afhankelijk van kennis en ervaring 24 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag Reiskostenvergoeding of leaseauto Goede pensioenregeling Extra uren regeling: uitbetaling in salaris of tijd voor tijd Doorlopend uitdagende opdrachten in de technische sector Intensieve en persoonlijke begeleiding Kans op deelname aan een persoonlijk coachingstraject Inspirerende masterclasses Vakgerichte trainingen of een compleet opleidingstraject

Profiel

Voor deze uitdagende functie is minimaal een mbo-4 opleiding richting Voertuigtechniek (Bedrijfswagentechniek) vereist, met kennis van elektronische voortuigsystemen en diagnosetechnieken. Je bent flexibel en beschikt over een hoge mate van zorgvuldigheid en accuratesse bij het uitvoeren van je werk. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal. Kennis van high-voltage systemen in elektrische en hybride trucks (NEN9140), evenals het bezit van een CE-rijbewijs is een pre.
Doorsturen