Elektromonteur (Machinebouw)

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorvoorden
  • Vakgebied Manufacturing, Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-09006500
  • Locatie Bakel
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

We zijn voor GEA in Bakel op zoek naar een Elektromonteur. Je hebt een elektrotechnische mbo 3/4-opleiding met succes afgerond en vindt het interessant om in de wereld van machine aan complete prductielijnen te werken die hun toepassing vinden in de food(processing) industrie. Het is een functie in dagdienst met uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Functie

Je taken zijn onder andere: Het assembleren en bedraden van montagekasten, schakelkasten en klemmenkasten voor de machines Het bekabelen van de machines en zorgen voor een juiste samenbouw/afstelling van componenten en systemen Is verantwoordelijk voor het testen en de functionele werking van de meestal PLC-gestuurde machines, incl. veiligheidscomponenten en systemen Lost storingen aan apparaten en elektro installaties binnen het bedrijf op Is verantwoordelijk voor de uitvoering en documentatia van veiligheidstesten volgens de internationale richtlijnen

Bedrijf

GEA is één van de grootste leveranciers van technologie voor de voedselverwerkingsindustrie en voor een breed scala aan andere verwerkingsindustrieën. Als internationale technologische groep is het bedrijf gericht op procestechnologie en componenten voor verfijnde productieprocessen. GEA is een van de grootste leveranciers binnen de voedsel(verwerkende) industrie. In Bakel is GEA gespecialiseerd in de productie van machines en complete productielijnen voor het produceren, snijden en verpakken van bijvoorbeeld vlees of kaas. Haar portfolio aan oplossingen en machines op het gebied van verwerken en verpakken van voedingsmiddelen levert toegevoegde waarde aan producten die u vindt in de supermarkt en welke verkocht worden bij fastfoodketens en foodservice bedrijven.

Aanbod

YER biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om bij onze opdrachtgever in dienst te treden. Daarnaast is er in overleg met de opdrachtgever vollop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vakgerichte (gespecialiseerde) trainingen.

Profiel

Voor deze functie vragen wij: Opleiding mts/mbo niveau 3/4 (elektro) Specifieke kennis op op het terrein van elektrische schakelingen pneumatiek, hydrauliek, frequentieregelaars en temperatuurregelaars Kennis op het gebied van lassen en gevorderd in tekening lezen Zelfstandig kunnen werken en flexibel Een teamplayer
Doorsturen