Werkvoorbereider E - Bouw en techniek

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10000587
  • Locatie Groningen
  • Contract Via YER

Over deze vacature

Ben jij een werkvoorbereider die de combinatie van techniek en klantcommunicatie eigen gemaakt heeft? Werk jij vanuit jouw elektrotechnische expertise goed samen met andere disciplines? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Bij BAM Bouw en Techniek Regio Noord werk je aan integrale, multidisciplinaire aanpak van kleine en middelgrote complexe projecten, die zich met name in het noorden van Nederland bevinden.

Je werkt als werkvoorbereider als rechterhand van een projectleider voor kleinere projecten op de afdeling Beheer & Onderhoud. Je ondersteunt vanuit deze afdeling de processen, en de uitvoering vanuit het kantoor. Je bent gericht op het proces en zorgt ervoor dat de managementsystemen correct zijn bijgehouden.

Tevens bied je ook ‘ad hoc’ oplossingen voor onverwachtse problemen of situaties die kunnen ontstaan tijdens werkzaamheden. Je bent de spil in projecten en communiceert veelzijdig met interne en externe stakeholders.

Bedrijf

BAM Bouw en Techniek is een landelijk opererende integrale bouwpartner met een totaalaanbod van producten en expertise gedurende de gehele Life Cycle van een gebouw. Haar diensten omvatten elke fase van het bouwproces: van ontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip. Met vakbekwame en gemotiveerde medewerkers beschikken zij over alle kennis en ervaring om elk project aan te kunnen. Hoe groot of complex ook.

Technisch beheer van gebouwen is de laatste jaren steeds complexer geworden. BAM Bouw en Techniek tilt klimaatbeheersing, brandbeveiliging, energiemanagement, en het ontwerp en onderhoud van installaties naar een hoger niveau. Het team Beheer & Onderhoud kenmerkt zich door de samenwerkingsgerichtheid en de collegiale sfeer.

Aanbod

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Na de detacheringsperiode van 1 jaar heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij de BAM.

Profiel

Je bent in bezit van minimaal een diploma mbo Elektrotechniek of vergelijkbaar en functioneert op hbo-niveau verkregen door werkervaring. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Gezien de complexiteit van het segment waar BAM in werkt is het van groot belang dat je brede kennis hebt van installatietechniek vanuit een E achtergrond.

Om succesvol te zijn als werkvoorbereider elektrotechniek heb je een sterke passie voor installatietechniek. Het is voor jou gemakkelijk te schakelen op verschillende niveaus, zowel met klanten, leveranciers als collega's. Je kunt snel schakelen tussen verschillende projecten en behoudt dan ook het overzicht. Je bent administratief goed onderlegd en hebt een georganiseerde manier van werken. Samen met je team streef je naar het behalen van het beste eindresultaat.

Doorsturen