Software engineer

Doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10000589
  • Locatie Leek
  • Contract Via YER

Over deze vacature

Heb jij affiniteit met de innovatieve wereld van automatisering? Werk jij graag in een vooruitstrevende technische omgeving en spreken termen als robotica, software en vision jou aan? Voor Boikon in Leek, zijn wij op zoek naar een software engineer!

Functie

Je bent vanuit je besturingsachtergrond en kennis van elektrotechniek, software– en vision applicaties, robotica en servotechniek verantwoordelijk voor het ontwerpen en in bedrijfstellen van high-tech machines en automatiseringssystemen. Na het verkrijgen van de opdracht ontwerp je op basis van een gestandaardiseerde methodiek het besturingssysteem. Van hieruit ontwikkel je de benodigde software voor het aansturen en monitoren van moderne geautomatiseerde productieprocessen. Gedurende het gehele project sta je in nauw contact met de klant en directe collegae binnen het projectteam.

Bedrijf

Boikon richt zich met ca. 60 hoogopgeleide professionals op technologische oplossingen voor het automatiseren en optimaliseren van productieprocessen. Vanuit een modern pand te Leek (Groningen) staat Boikon voor het ontwerpen en implementeren van maatwerkoplossingen op het gebied van productieprocessen met als doel efficiency verhoging bij nationale en internationale klanten.

Onze twintig jaar ervaring in de productieautomatisering heeft geleid tot een breed assortiment van machines en handling equipment. Dit is allemaal mogelijk door ons team van talentvolle en ervaren engineers met de kennis van verscheidene technische disciplines. Van design tot software engineering.

De klantenportefeuille bestaat anno 2018 uit een verscheidenheid aan opdrachtgevers in de tabaksindustrie, de voeding- en genotmiddelenindustrie, de farmaceutische en medische industrie en de aerospace industrie in binnen- en buitenland.

Aanbod

In de rol van software engineer bieden we een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Na een jaarcontract via YER kom je bij goed functioneren in aanmerking voor een dienstverband bij de organisatie. Naast een passend salaris hanteren we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • 25 vakantiedagen
  • 8,33% vakantiegeld
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Opleidingsbudget

Profiel

Voor deze uitdagende functie vinden we het belangrijk dat je vooruitstrevend bent, graag in teamverband werkt en warm wordt van high tech projecten. Daarbij;

- Heb je een afgeronde technische HBO of Wo opleiding (Elektrotechniek, Technische informatica, Technische Natuurkunde, Mechatronica of aanverwant)

- Heb je affiniteit met de automatisering, robotica, vision en machinebouw in het algemeen

- Heb je ervaring of affiniteit met software als C#, Twincat en TIA portal

Voldoe je aan bovenstaande punten, maar heb je nog geen concrete werkervaring? We staan ook open voor gemotiveerde starters!

Doorsturen