Werkvoorbereider GWW

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10000620
  • Locatie Groningen
  • Contract Via YER

Over deze vacature

Weet jij als geen ander wat voorbereiden van projecten inhoudt? Ben jij een organisatietalent en heb je kennis van gww? Misschien is dit dan een mooie kans voor jou!

Functie

Je hebt passie voor techniek en krijgt energie van het oppakken van gecompliceerde uiteenlopende zaken. Als werkvoorbereider zorg jij voor de planning, werkvoorbereiding en coördinatie van de GWW-werkzaamheden volgens de vastgestelde procedures en richtlijnen. Je denkt mee in het bepalen van de meest efficiënte werkwijze, waarna je de nodige werkplannen opstelt. Hiervoor voer je overleg met verschillende disciplines en stakeholders. Je gaat met overzicht en verantwoording te werk en stelt de planning van de uit te voeren werkopdrachten op richting de uitvoering. Tevens bepaal je op basis van de werkzaamheden de benodigde mensen, middelen en materialen. Aan de inkoopafdeling lever jij de input, zodat zij de juiste materialen inkopen en geleverd worden. Kortom: een uitdagende en gevarieerde job!

Bedrijf

De gemeente, de provincie en het Rijk hebben samen een plan gemaakt voor de ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen. Dat plan heet Aanpak Ring Zuid. Het plan zorgt ervoor dat het verkeer vlotter doorstroomt en dat alle bestemmingen in de stad beter bereikbaar worden. Voor dit project is de Combinatie Herepoort opgericht. Combinatie Herepoort is de aannemerscombinatie die de ombouw van de zuidelijke ringweg uitvoert. Hierin werken twee Duitse en vier noordelijke bedrijven samen.

Aanbod

Een afwisselende functie in een dynamische organisatie met een prettige werksfeer. Het betreft een baan met uitzicht op een vaste aanstelling.

Gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Wat breng je mee?

  • Werkervaring in een gelijkwaardige functie.
  • Opleidingsniveau mbo/hbo, richting Weg- & Waterbouw of Civiele Techniek.
  • Ervaring met UAV geïntegreerde contracten binnen multidisciplinaire projecten.
  • Competenties: communicatief, resultaatgericht, kostenbewustzijn, stressbestendig, analytisch vermogen, teamspeler.
Doorsturen