Werkvoorbereider Civiel

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10000615
  • Locatie Groningen
  • Contract Via YER

Over deze vacature

Ben jij op alles voorbereid en weet jij te opereren onder allerlei omstandigheden? Heb je ervaring als Werkvoorbereider binnen de civiele techniek? Solliciteer dan nu en maak kans op deze leuke positie.

Functie

Binnen deze functie zorg jij voor de planning, werkvoorbereiding en coördinatie van civiele betonwerken volgens de vastgestelde procedures en richtlijnen. Je denkt mee in het bepalen van de meest efficiënte werkwijze, waarna je de nodige werkplannen opstelt. Hiervoor voer je overleg met verschillende disciplines en stakeholders. Je gaat met overzicht en verantwoording te werk en stelt de planning van de uit te voeren werkopdrachten op richting de uitvoering. Tevens bepaal je op basis van de werkzaamheden de benodigde mensen, middelen en materialen. Aan de inkoopafdeling lever jij de input, zodat de juiste materialen ingekocht en geleverd worden.

Bedrijf

De gemeente, de provincie en het Rijk hebben samen een plan gemaakt voor de ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen. Dat plan heet Aanpak Ring Zuid. Het plan zorgt ervoor dat het verkeer vlotter doorstroomt en dat alle bestemmingen in de stad beter bereikbaar worden. Voor dit project is de Combinatie Herepoort opgericht. Combinatie Herepoort is de aannemerscombinatie die de ombouw van de zuidelijke ringweg uitvoert. Hierin werken twee Duitse en vier noordelijke bedrijven samen.

Aanbod

Werken aan een van de grootste projecten in Noord-Nederland. Veel uitdagingen en veel dynamiek. Daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dat is wat je kunt verwachten!

Werken via YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Als werkvoorbereider beschik je over:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een gelijkwaardige functie;
  • Een opleidingsniveau mbo/hbo, richting Civiele Techniek;
  • Ervaring met UAV geïntegreerde contracten binnen multidisciplinaire projecten;
  • Goede communicatieve en contactuele vaardigheden;
  • De competenties: resultaatgericht, kostenbewustzijn, stressbestendig, analytisch vermogen, teamspeler.
Doorsturen