Sr. Werkvoorbereider Civiel

Doorsturen
 
 • Aanbod Tot € 60.000
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10000616
 • Locatie Groningen
 • Contract Via YER

Over deze vacature

Ben jij toe aan een nieuwe uidaging? Ben je een ervaren werkvoorbereider binnen de civiele techniek of de infra? Kijk dan snel verder! Wij zoeken een Senior Werkvoorbereider.

Functie

Als Senior Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, bewaken en begeleiden van de civiele betonprojecten. Je staat garant voor de veiligste en meest efficiënte werkmethodieken gedurende het gehele traject. Daarnaast lever je technische specificaties aan de uitvoering, onderaannemers en leveranciers. Je hebt een coördinerende rol in het ontwerpproces, en je stelt planningen, inkoopspecificaties en werkplannen op. In overleg met het projectmanagement bepaal je de inzet van onder meer de mensen, middelen en materialen. Jij inventariseert projectspecifieke risico’s en voert overleg met de verschillende disciplines en stakeholders. Je maakt onderdeel uit van een team van werkvoorbereiders uit verschillende disciplines, die enthousiast samenwerken om het werk gestructureerd en procesmatig te begeleiden.

Bedrijf

De gemeente, de provincie en het Rijk hebben samen een plan gemaakt voor de ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen. Dat plan heet Aanpak Ring Zuid. Het plan zorgt ervoor dat het verkeer vlotter doorstroomt en dat alle bestemmingen in de stad beter bereikbaar worden. Voor dit project is de Combinatie Herepoort opgericht. Combinatie Herepoort is de aannemerscombinatie die de ombouw van de zuidelijke ringweg uitvoert. Hierin werken twee Duitse en vier noordelijke bedrijven samen.

Aanbod

Een afwisselende functie in een dynamische organisatie met een prettige werksfeer. Het betreft een fulltime baan met uitzicht op een vaste aanstelling.

Gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Wij zoeken een enthousiast persoon, die beschikt over:

 • Ruime werkervaring in een vergelijkbare functie in het civiele betonwerk;
 • Een opleidingsniveau mbo/hbo, richting Civiele Techniek;
 • Ervaring met geïntegreerde contracten (UAV-gc) binnen multidisciplinaire projecten;
 • Ervaring met System Engineering;
 • Goede communicatieve en contactuele vaardigheden;
 • De competenties: resultaatgericht, kostenbewustzijn, stressbestendig, analytisch vermogen, teamspeler.
Doorsturen