Engineer E

Doorsturen
 
 • Aanbod € 35.000 - € 50.000
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10000560
 • Locatie Rotterdam
 • Contract Via YER

Over deze vacature

Werken als Engineer Elektrotechniek bij BAM Regio Zuidwest betekent dat je op een gezellige afdeling komt te werken, bestaande uit engineers, werkvoorbereiders, modelleurs, projectleiders en contractbeheerders. Zo worden op de vrijdagmiddagen borrels georganiseerd en zijn er sportfaciliteiten beschikbaar.

Functie

De integrale utiliteitsprojecten variëren van enkele duizenden euro's tot één miljoen in de regio Zuidwest. Denk hierbij aan winkelcentra, kantoorpanden en ziekenhuizen. Voorbeelden van projecten zijn: winkelcentrum Alexandria, KPN Gebouwen, de Markthal en Erasmus MC. In de technische functie ben je gericht op het ontwikkelen, ontwerpen en engineeren van (integrale) installaties waarbij met diverse technieken wordt gewerkt. Zo ga je jezelf bezighouden met projecten als:

 • Het ontwerpen en berekenen van de Elektrotechnische installatie in onze utiliteitsprojecten
 • Het begeleiden van de BIM Modelleurs zodat ze weten wat ze 3D moeten uitwerken en de controle van de BIM Modelleur
 • Het begeleiden van partners en onderaannemers
 • Het begroten van een installatie (offertes aanvragen, beoordelen en overdracht naar inkoop)
 • Een inschatting maken van het aantal uren wat beschikbaar is voor een project
 • De overdracht naar de uitvoering en contact met de uitvoering indien er vragen zijn met betrekking tot het ontwerp

Bedrijf

“Samen bouwen we aan een leefomgeving die mensen verbindt en grenzen verlegt” De afdeling Engineering & Realisatie bestaat uit vaste teams die werken aan integrale projecten tot een omvang van ongeveer €20 miljoen. Die integraliteit is speerpunt in de verbinding tussen engineering, werkvoorbereiding en uitvoering, maar ook in de verbinding tussen bouw, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. In de vaste teams zijn projectleiding, uitvoering, werkvoorbereiding en engineering samengebracht. Adviserend in de tenderfase en verantwoordelijk voor de engineering, werkvoorbereiding en uitvoering van een project tot en met een goede overdracht naar beheer en onderhoud. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Middels duurzame verbintenissen met onze partners werken we samen aan de droomambitie. LEAN helpt ons daarbij om verspilling terug te brengen en klantwaarde te verhogen. BIM is niet weg te denken bij de digitalisering van het ontwerp- en bouwproces. Door het project eerst digitaal te organiseren en te bouwen kunnen we de faalkosten aanzienlijk verlagen. Noodzakelijk in ons leidende principe dat we alles in één keer goed doen. Het modulair bouwen wordt al bijna gemeengoed, maar ook door onze eerste stappen in de wereld van het circulaire bouwen willen we toonaangevend zijn en blijven op die gebieden. Dat alles doen we echter alleen als het veilig kan. Komt dat in de verdrukking, dan spreken we elkaar via onze veiligheidscampagne ‘Hein en Guus’ er op aan. Want dat leidende principe staat altijd bovenaan: “We werken veilig of we werken niet”.

Aanbod

Als Engineer E gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Om voor de functie Engineer E in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je hebt een afgeronde mbo 4 of hbo Elektrotechniek opleiding
 • Je hebt minimaal zes jaar ervaring als Engineer
 • Je hebt ervaring met integrale utiliteitsprojecten
 • Je hebt kennis/ervaring van BIM en Lean
Doorsturen